basatoguz
Üye
Teşekkür ederim hallettim. Yalnız romda çok fazla takılmalar var. Sürekli programlarda yanıt vermiyor hatası çıkıyor bekle diyip devam ediyorum baya zaman kaybı.Gelistirici seceneklerinden acıyorsun rootu uygulamalar ve adb yap
rom daha alpha sürüm o yüzden hata ile karşılaşmanız normal stabil sürüm çıkana kadar idare etmelisinizTeşekkür ederim hallettim. Yalnız romda çok fazla takılmalar var. Sürekli programlarda yanıt vermiyor hatası çıkıyor bekle diyip devam ediyorum baya zaman kaybı.
kurdum iki romuda ikiside stabillik olarak cm 12 den farksız ancak aicp biraz daha özelleştirilebilir bi rom olduğu için daha hoşuma gitti birazdan konu açıcam@ByBlaCl4 tamamdir, kurduktan sonra yorumlarini bekliyorum
Bataryan bitik değiştirmen gerek. Yeni bir batarya ile dene muhtemelen sorun çözülecek.Arkadaslar simdi bende ace 2 var telefonda soyke bir sorun var atiyorum telefon kapali sarj etdim %100 doldu telefonu acinca %90 gozukuyor birde teledonu %100 sarj edince 5dk icinde
birer birer sarj %84'e kadar dusuyor bu orjinal romlarda da ayni cm de de ayni oluyor bunun hakkinda bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Bataryan sorunludur baska batarya ile dene veya bataryayı kalibre etmeyi deneArkadaslar simdi bende ace 2 var telefonda soyke bir sorun var atiyorum telefon kapali sarj etdim %100 doldu telefonu acinca %90 gozukuyor birde teledonu %100 sarj edince 5dk icinde
birer birer sarj %84'e kadar dusuyor bu orjinal romlarda da ayni cm de de ayni oluyor bunun hakkinda bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Stock 4.1.2 uzerine chrono kernel kurup bida yüklemeyi deneyinhocam bende cwm 6.0.2.8 yüklü cm11 yüklemeye çalışıyorum ama sürekli status 7 veya status 6 hatası veriyor twrp yükleyeyim dedim onada aynı hatayı veriyor. Bi yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sağolun hocam gerek kalmadı. Orjinal JB 4.1.2 ye döndüm. Artık CM12 stabilleşsin onu yüklerim. Tekrar teşekkürler.Stock 4.1.2 uzerine chrono kernel kurup bida yüklemeyi deneyin
Onemli deilSağolun hocam gerek kalmadı. Orjinal JB 4.1.2 ye döndüm. Artık CM12 stabilleşsin onu yüklerim. Tekrar teşekkürler.
Cm11 yükle veya aosp 4.4.4 yüklearkadaşlar annemin Ace 2 telefonu aşırı donup, kullanılmaz hale geldiği için, rom atmak istiyorum tüm konulara baktım. Düzgün stabil Rom henuz rastlamadım hep bir eksikleri kaçınılmaz olarak çıkıyor ,memnun olanda, olmayanda var kullanıpda önerebileceğiniz, rom istiyorum.
SMS telefon whatapp facebook , kamera . Hepsi bundan ibaret, akıcı çalışsın yeter anneme.
aosp nedir veya vfarkı aosp için link atabiilirmsiin ace2 için.Cm11 yükle veya aosp 4.4.4 yükle
2.3 kurup kiesten jb guncellemesi yap olmazsa servise ver cihazıarkadaşlar uzun süre önce 4.4 romu kullanıyodum. daha sonra gb dönmüştüm onuda uzun süre kullanmıştım. daha sonra jb yüklemiştim ve bir süre sonra mobil veri gitti. mobil veri açık fakat yukarda ne 3g ne h gelmiyo. her türlü rom kurdum ama düzelmiyo. şimdi 5.1 rom var onda da aynı sorun var. 2.3 dönüyorum düzeliyo. ne yapmam gerekiyo acaba ?
Stabil cm12 icin pek bi bilgi yok su andaStabil cm12 ne zaman çıkacak belli mi veya şuanki cm12 romda whatsapp facebook sms kamera vs. stabilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?