omerboz54 Üye Wip cache ve dalvik cache yaptım flashladım teli açdım geku' Alıntı: Ext4 formatindan f2fs ye mi gecilip oylr mu yapiliyor Genişletmek için tıkla ... Ben 2.22.6 ext4 ü flashladım
Wip cache ve dalvik cache yaptım flashladım teli açdım geku' Alıntı: Ext4 formatindan f2fs ye mi gecilip oylr mu yapiliyor Genişletmek için tıkla ... Ben 2.22.6 ext4 ü flashladım
omerboz54 Üye geku' Alıntı: Zahmet olmazsa bana o kernelin linkini burdan atabilir misin ya rica ediyorum Genişletmek için tıkla ... Biraz bekle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buyur
geku' Alıntı: Zahmet olmazsa bana o kernelin linkini burdan atabilir misin ya rica ediyorum Genişletmek için tıkla ... Biraz bekle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buyur
geku Üye Cok tsk ediyrm Bide ne diyecektim freedom ve benzeri utgulalmalar acilmiyor cozum buldunuz mu acaba
ahmetk74 Üye omerboz54' Alıntı: Kardes kullandigin karbon ROM gaps ve kullandigin nutzerkernelin linkini atarmisin sana zahmet bulamadim da yanlis şeyi yüklemek istemiyor Genişletmek için tıkla ... Bende forum android.pl den buldum link yok malesef Al bu rom Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Al buda gapps Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/QUOTE] Dostum nutzer kerneli buldum xdanın sitesinde downlo omerboz54' Alıntı: Biraz bekle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buyur Genişletmek için tıkla ... Dostum hangi romun üstüne o dediğin kerneli flaslicaz?
omerboz54' Alıntı: Kardes kullandigin karbon ROM gaps ve kullandigin nutzerkernelin linkini atarmisin sana zahmet bulamadim da yanlis şeyi yüklemek istemiyor Genişletmek için tıkla ... Bende forum android.pl den buldum link yok malesef Al bu rom Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Al buda gapps Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/QUOTE] Dostum nutzer kerneli buldum xdanın sitesinde downlo omerboz54' Alıntı: Biraz bekle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buyur Genişletmek için tıkla ... Dostum hangi romun üstüne o dediğin kerneli flaslicaz?
mamibaba5234 Üye Beyler ext4formati f2fs bunlari anlamiyorum Kafam karisiyo bunlar nedemek karnel flaslayinca noluyo bide lolipopa mi flaslicaz bahsettiginiz romu.cevaplarsaniz sevinirim
Beyler ext4formati f2fs bunlari anlamiyorum Kafam karisiyo bunlar nedemek karnel flaslayinca noluyo bide lolipopa mi flaslicaz bahsettiginiz romu.cevaplarsaniz sevinirim
UçanOsman Üye mamibaba5234' Alıntı: Beyler ext4formati f2fs bunlari anlamiyorum Kafam karisiyo bunlar nedemek karnel flaslayinca noluyo bide lolipopa mi flaslicaz bahsettiginiz romu Genişletmek için tıkla ... Kardeşim onlar kernel ile alakalı birşey ama bende bilmiyorum
mamibaba5234' Alıntı: Beyler ext4formati f2fs bunlari anlamiyorum Kafam karisiyo bunlar nedemek karnel flaslayinca noluyo bide lolipopa mi flaslicaz bahsettiginiz romu Genişletmek için tıkla ... Kardeşim onlar kernel ile alakalı birşey ama bende bilmiyorum
mamibaba5234 Üye Karnel isine girmemek en iyisi ozaman Romu kurcan kullancan . Su anda romu kullaniyormusun
UçanOsman Üye mamibaba5234' Alıntı: Karnel isine girmemek en iyisi ozaman Romu kurcan kullancan . Su anda romu kullaniyormusun Genişletmek için tıkla ... Evet 5.1 Kullanıyorum
mamibaba5234' Alıntı: Karnel isine girmemek en iyisi ozaman Romu kurcan kullancan . Su anda romu kullaniyormusun Genişletmek için tıkla ... Evet 5.1 Kullanıyorum
UçanOsman Üye mamibaba5234' Alıntı: Cm 12 5.1 dir Genişletmek için tıkla ... 12.1 5.1 kardeşim hatanı düzelteyim
UçanOsman Üye mamibaba5234' Alıntı: Bu karnel isi ney kardesim sen biliyormusun Genişletmek için tıkla ... kardeşim kernel dediğimiz şey mesala komut yöneticisi gibi birşey öle diyim sana custom kernel dediğimiz işlemci hızı oc'lenebilir şekilde ayarlanmış kerneldir
mamibaba5234' Alıntı: Bu karnel isi ney kardesim sen biliyormusun Genişletmek için tıkla ... kardeşim kernel dediğimiz şey mesala komut yöneticisi gibi birşey öle diyim sana custom kernel dediğimiz işlemci hızı oc'lenebilir şekilde ayarlanmış kerneldir
UçanOsman Üye mamibaba5234' Alıntı: Tesekkur ederim kardesim Genişletmek için tıkla ... Her zaman kardeşim
mamibaba5234 Üye Bugun cm 12 yi kursam pisman olurmuyum sizce Daha once iki defa kurdum dayanamadim sildim
UçanOsman Üye mamibaba5234' Alıntı: Bugun cm 12 yi kursam pisman olurmuyum sizce Daha once iki defa kurdum dayanamadim sildim Genişletmek için tıkla ... benim tavsiyem 12.1 kur hem stabil kasmıyor güzel yani bence kur
mamibaba5234' Alıntı: Bugun cm 12 yi kursam pisman olurmuyum sizce Daha once iki defa kurdum dayanamadim sildim Genişletmek için tıkla ... benim tavsiyem 12.1 kur hem stabil kasmıyor güzel yani bence kur
mamibaba5234 Üye Eyw saolasin kullandigin karnel felan varsa bende kurabilirim Bide en guncel romu kuruyorum Beyler mediafreeden indirme yapamiom ben robot deilim yapiyorum download yazisi gelmio bugun aticaktim romu baska link yokmu
Eyw saolasin kullandigin karnel felan varsa bende kurabilirim Bide en guncel romu kuruyorum Beyler mediafreeden indirme yapamiom ben robot deilim yapiyorum download yazisi gelmio bugun aticaktim romu baska link yokmu