ByBlaCk4
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ayarlardan gelistiriciye gir root dan uygulamalar yazan kısımdan uygulamalar ve adb yi seckardeşim oyun sürümü deil zaten o şuan liquidsmooth 3.2 kullanıyorum
Tamam buldum kardeşim saol yinede
Kardeşim şuan karasız kaldım android 5.1 geçmeyi düşünüyorum stabilmi peki ?
Kardeşim şuan geçtim 5.1 şuan telefonu rootlayabilirmiyiz ?
kardeşim geliştirici seçenekleri yok şuan bende ?Ayarlardan gelistiriciye gir root dan uygulamalar yazan kısımdan uygulamalar ve adb yi sec
Kardeşim ben şuan memnunum sana kalmış birazdan foto atarımBeyler simdi yeni gelen sürümle ne gibi sorunlar giderildi ? Kullanmaya degermi .Ben paranoid 4.4.4 kullanoyorum
Vpn sorununu cözdüm ben konuya bakben hemen yükledim bu yeni sürümü video kadı yeşil bugu dışında bir şey göremedim kasma hiç yok neredeyse müzik video internete takılırken falan oyun performansono daha ölçmedim..
vpn sorunu hala devam ediyor maleseff bunu nasıl düzeltebilirim foruma baktım ama çok karışıktı bi şey anlamadım yardım edecek olan var mı ya
cm12 de calisam vpn varmi ben psiphon ve betterneti denedim ikiside calismiyor
Vpn sorununu cozdumcm12 de calisam vpn varmi ben psiphon ve betterneti denedim ikiside calismiyor
Pek bi sorun giderilmedi ancak stabilligi arttı romunBeyler simdi yeni gelen sürümle ne gibi sorunlar giderildi ? Kullanmaya degermi .Ben paranoid 4.4.4 kullanoyorum
Konuya ekledim konu güncellendiyeni sürüm gelmiş arkadaşlar 16.04.2015 sürümüLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Knk konuyu güncelle
kardeşim eminmisin fotoğraflarda ayarlarda 2014 sürümü o ?yeni sürüm gelmiş arkadaşlar 16.04.2015 sürümüLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hangi romu tavsiye edersiniz beyler link atarsaniz iyi olur
[Kardeş "omerboz54, post: 7597558, member: 2562671"]Sen bilirsin ama ben carbon romdayım ace2 nutzerle baya stabil ve akıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?