geku
Üye
Nfs mw de max min ayarı yok yada ben bulamadım kasma yok nfs de1.2gh ile stabil mi ve bende parkalıl değiştiriyo sizde olmuyomu
Knk nfs yi maxtamı oynadın minimumdamı
Beyler 5.1 ace 2 ?!?!?!?!?!?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızresurrection remix ??
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbeyler yeni kernel buldum
Cm11 ama
Ben de diyom niye vpn kullanamıyom chronoyla ne alakası var ki yaNfs mw de max min ayarı yok yada ben bulamadım kasma yok nfs de
Beyler lollipopta vpn calısmamasının sebebi chrono kernel kullanmasından kaynaklanıyormus.cm11 de chrono kernel kurdum vpn calısmadı ordan anladım
nasıl denedin mi?1.2gh ile stabil mi ve bende parkalıl değiştiriyo sizde olmuyomu
Knk nfs yi maxtamı oynadın minimumdamı
Beyler 5.1 ace 2 ?!?!?!?!?!?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızresurrection remix ??
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbeyler yeni kernel buldum
Cm11 ama
Gapps linkler kırık
Max olduğunu anlamak için arabaya bak arabanın üstündeki tavan grafikleri hareketliyse max tır hareketsiz(sağ sola kayma hariç) se o zaman minumumdur semde araba tavanı ileri doğru gidiyomuyduNfs mw de max min ayarı yok yada ben bulamadım kasma yok nfs de
Beyler lollipopta vpn calısmamasının sebebi chrono kernel kullanmasından kaynaklanıyormus.cm11 de chrono kernel kurdum vpn calısmadı ordan anladım
Kerneli denemedim suan ace2nutzer kerneldeyim son sürümdekinasıl denedin mi?
3.2 o kadar stabil değil sana 3.1 i yada carbon romu öneririmblack sen bilgili bir arkadaşa benziyorsun ben LiquidSmooth 3.2 kullanıyorum sürüm kitkat 4.4.4 bana bir gapps önerirmisin ben bulamadımda
3.1den geçtimzaten güncellemelerden sonra şuan bende daha stabilLq
3.2 o kadar stabil değil sana 3.1 i yada carbon romu öneririm
Sen bilirsin ama ben carbon romdayım ace2 nutzerle baya stabil ve akıcı3.1den geçtimzaten güncellemelerden sonra şuan bende daha stabil
telefona göre bence değişiklilik gösterebilir gappsı indirdikten sonra mc5de test edeceğimSen bilirsin ama ben carbon romdayım ace2 nutzerle baya stabil ve akıcı
Mc5 suan ace 2 nin her romunda kasma yapıyor minimda dahi ama sorun oyun kaynaklı oyunun ilk sürümü böyle değildi bence birazdaha bekle sorunlar giderilsintelefona göre bence değişiklilik gösterebilir gappsı indirdikten sonra mc5de test edeceğim
cm10 romundayken indirip bir oynama şansım oldu ilk bölümde kasma yapmadan oynadımMc5 suan ace 2 nin her romunda kasma yapıyor minimda dahi ama sorun oyun kaynaklı oyunun ilk sürümü böyle değildi bence birazdaha bekle sorunlar giderilsin
Ne zaman ve hangi sürümcm10 romundayken indirip bir oynama şansım oldu ilk bölümde kasma yapmadan oynadım
Oyunun sürümünü kasdetdimbu sürüm kardeşim bende kasmadı [ROM][JB] Galaxy Ace 2 için CyanogenMod 10 (Muhteşem Görsellik + Performans !!!) - MaxiCep
Max o haldeMax olduğunu anlamak için arabaya bak arabanın üstündeki tavan grafikleri hareketliyse max tır hareketsiz(sağ sola kayma hariç) se o zaman minumumdur semde araba tavanı ileri doğru gidiyomuydu
Kerneli denemedim suan ace2nutzer kerneldeyim son sürümdeki
black sen bilgili bir arkadaşa benziyorsun ben LiquidSmooth 3.2 kullanıyorum sürüm kitkat 4.4.4 bana bir gapps önerirmisin ben bulamadımda
Ben mc5 playde gecen ücretsiz diye indirip biraz oynadım ve karma falan pek olmadı arada takılma oldu ancak fazla deildiMc5 suan ace 2 nin her romunda kasma yapıyor minimda dahi ama sorun oyun kaynaklı oyunun ilk sürümü böyle değildi bence birazdaha bekle sorunlar giderilsin
Bende deligibi kasıyoduMax o halde
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben mc5 playde gecen ücretsiz diye indirip biraz oynadım ve karma falan pek olmadı arada takılma oldu ancak fazla deildi
Bende deligibi kasıyoduMax o halde
Ben mc5 playde gecen ücretsiz diye indirip biraz oynadım ve karma falan pek olmadı arada takılma oldu ancak fazla deildi
kardeşim oyun sürümü deil zaten o şuan liquidsmooth 3.2 kullanıyorumOyunun sürümünü kasdetdim
Tamam buldum kardeşim saol yinedeMax o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?