muhammetonur.aslan Üye Konu Sahibi cwm ile orjinal roma dönülürmü yardim acil Usb girisim bozuldu cwm ile orjinal roma dönüp garantiye göndermeyi düsünüyorum ama cwm ile dönme yolu varmi bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum simdiden teşekkürler
Usb girisim bozuldu cwm ile orjinal roma dönüp garantiye göndermeyi düsünüyorum ama cwm ile dönme yolu varmi bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum simdiden teşekkürler
baskahmet Üye Orjinal roma cwm den ancak rootlu şekilde dönebilirsin. Unroot yaparsan da alınacağını düşünmüyorum
ÇaRşI 2387 Üye GM Discovery - [STOCK ROM] [4.4.2] [CWM] Discovery KitKat 16 GB V7111 Rootsuz - MaxiCep
ÇaRşI 2387 Üye Jelly Beanci' Alıntı: her türlü cwm yine silinmeyecek yani cwmden bir de stock recovery e dönmen lazım Genişletmek için tıkla ... Mobile uncle ile yüklersin onu Recoveryi yani
Jelly Beanci' Alıntı: her türlü cwm yine silinmeyecek yani cwmden bir de stock recovery e dönmen lazım Genişletmek için tıkla ... Mobile uncle ile yüklersin onu Recoveryi yani
muhammetonur.aslan Üye Konu Sahibi Saolun arkadaslar suan internetim sıkınti son 10 mb sali günü wifiden indiririm cok saolun :-)
ÇaRşI 2387 Üye muhammetonur.aslan' Alıntı: Mobile uncle den orjinal recovery nasil indircem bulcam yani :-) Genişletmek için tıkla ... Rom bölümünde ana konuda var
muhammetonur.aslan' Alıntı: Mobile uncle den orjinal recovery nasil indircem bulcam yani :-) Genişletmek için tıkla ... Rom bölümünde ana konuda var