__xXx__ Üye aslinda olabilir birisi yorum olarak neyi kutlatmak istiyorsa yazar bizde kutlarız konu kalabalığı olmaz hemde
aslinda olabilir birisi yorum olarak neyi kutlatmak istiyorsa yazar bizde kutlarız konu kalabalığı olmaz hemde
marist Üye __xXx__' Alıntı: aslinda olabilir birisi yorum olarak neyi kutlatmak istiyorsa yazar bizde kutlarız konu kalabalığı olmaz hemde Genişletmek için tıkla ... eyide burda hiçbir konu olmaz o zaman. Sadece Furkan'ın konusu olur. bence oLmaz.
__xXx__' Alıntı: aslinda olabilir birisi yorum olarak neyi kutlatmak istiyorsa yazar bizde kutlarız konu kalabalığı olmaz hemde Genişletmek için tıkla ... eyide burda hiçbir konu olmaz o zaman. Sadece Furkan'ın konusu olur. bence oLmaz.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Ben, yetişemediğim kutlamalara tek tek "tebrikler" yazmak yerine böyle bir girişimde bulundum. Benim gibi yetişemeyen fazla yoktur herhalde.
Ben, yetişemediğim kutlamalara tek tek "tebrikler" yazmak yerine böyle bir girişimde bulundum. Benim gibi yetişemeyen fazla yoktur herhalde.
marist Üye Rambo_FT' Alıntı: Ben, yetişemediğim kutlamalara tek tek "tebrikler" yazmak yerine böyle bir girişimde bulundum. Benim gibi yetişemeyen fazla yoktur herhalde. Genişletmek için tıkla ... eyi düşünMüşSün. - - - Eklendi - - - Symbianize' Alıntı: Oğuzhan kabız civcivmi şaşırdım Genişletmek için tıkla ... hea
Rambo_FT' Alıntı: Ben, yetişemediğim kutlamalara tek tek "tebrikler" yazmak yerine böyle bir girişimde bulundum. Benim gibi yetişemeyen fazla yoktur herhalde. Genişletmek için tıkla ... eyi düşünMüşSün. - - - Eklendi - - - Symbianize' Alıntı: Oğuzhan kabız civcivmi şaşırdım Genişletmek için tıkla ... hea
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi KayraBey' Alıntı: Güzel düşünce vallahi.Birgün bende o listeye giricem inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah
KayraBey' Alıntı: Güzel düşünce vallahi.Birgün bende o listeye giricem inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah