Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi cuma günü kargoya verilen ürün en geç ne zaman elime ulaşır evet dostlar cevaplarıniz.. Bugün ulaşır mi elime?
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi hayır sadece pazar günü tatil... - - - Eklendi - - - bugün ulaşması gerekiyor demi - - - Eklendi - - - mantıken - - - Eklendi - - - yurt içi kargo - - - Eklendi - - - hadi 2 gün surse kargo pazartesiye alamaz miyim
hayır sadece pazar günü tatil... - - - Eklendi - - - bugün ulaşması gerekiyor demi - - - Eklendi - - - mantıken - - - Eklendi - - - yurt içi kargo - - - Eklendi - - - hadi 2 gün surse kargo pazartesiye alamaz miyim
papakudioflu Emekli Yönetici en gec pazartesi gunu elinde olur. Gonderilen yer ve bulundugun yere gore bugun de gelebilirdi ama hala gelmediyse pazartesiye kaldin.
en gec pazartesi gunu elinde olur. Gonderilen yer ve bulundugun yere gore bugun de gelebilirdi ama hala gelmediyse pazartesiye kaldin.
BreakerZote Üye C.tesi Kargolar Çalışır Pazarda Çalışır Ama İller Arası Transfer'de Çalısır En Gec P.tesi Ulaşır Kargon
C.tesi Kargolar Çalışır Pazarda Çalışır Ama İller Arası Transfer'de Çalısır En Gec P.tesi Ulaşır Kargon
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi papakudioflu' Alıntı: en gec pazartesi gunu elinde olur. Gonderilen yer ve bulundugun yere gore bugun de gelebilirdi ama hala gelmediyse pazartesiye kaldin. Genişletmek için tıkla ... evet hala gelmedi daha - - - Eklendi - - - totti_pk' Alıntı: C.tesi Kargolar Çalışır Pazarda Çalışır Ama İller Arası Transfer'de Çalısır En Gec P.tesi Ulaşır Kargon Genişletmek için tıkla ... yani yarın gelme ihtimali var mi
papakudioflu' Alıntı: en gec pazartesi gunu elinde olur. Gonderilen yer ve bulundugun yere gore bugun de gelebilirdi ama hala gelmediyse pazartesiye kaldin. Genişletmek için tıkla ... evet hala gelmedi daha - - - Eklendi - - - totti_pk' Alıntı: C.tesi Kargolar Çalışır Pazarda Çalışır Ama İller Arası Transfer'de Çalısır En Gec P.tesi Ulaşır Kargon Genişletmek için tıkla ... yani yarın gelme ihtimali var mi
BreakerZote Üye 10baros10' Alıntı: evet hala gelmedi daha - - - Eklendi - - - yani yarın gelme ihtimali var mi Genişletmek için tıkla ... Kargo Nerden Geliyor ?
10baros10' Alıntı: evet hala gelmedi daha - - - Eklendi - - - yani yarın gelme ihtimali var mi Genişletmek için tıkla ... Kargo Nerden Geliyor ?
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi totti_pk' Alıntı: Kargo Nerden Geliyor ? Genişletmek için tıkla ... istanbuldan - - - Eklendi - - - nokia_belle' Alıntı: cumartesi transferde bekler pazar çalışmaz,pazartesi de eline ulaşır. Genişletmek için tıkla ... pazartesi ye mi kaldık yani
totti_pk' Alıntı: Kargo Nerden Geliyor ? Genişletmek için tıkla ... istanbuldan - - - Eklendi - - - nokia_belle' Alıntı: cumartesi transferde bekler pazar çalışmaz,pazartesi de eline ulaşır. Genişletmek için tıkla ... pazartesi ye mi kaldık yani
nokia_belle Üye 10baros10' Alıntı: istanbuldan - - - Eklendi - - - pazartesi ye mi kaldık yani Genişletmek için tıkla ... Malesef.
10baros10' Alıntı: istanbuldan - - - Eklendi - - - pazartesi ye mi kaldık yani Genişletmek için tıkla ... Malesef.
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi totti_pk' Alıntı: Hızlı Kargo Değilse P.tesiye Kaldın Genişletmek için tıkla ... maalesef hızlı değil - - - Eklendi - - - CarpeDiemm19o5' Alıntı: ben cuma kargoya vermıstım pazartesı alıcak kısının elındeydı kargo Genişletmek için tıkla ... bana da öyle olacak gibi duruyor - - - Eklendi - - - artık zaman geçmez de
totti_pk' Alıntı: Hızlı Kargo Değilse P.tesiye Kaldın Genişletmek için tıkla ... maalesef hızlı değil - - - Eklendi - - - CarpeDiemm19o5' Alıntı: ben cuma kargoya vermıstım pazartesı alıcak kısının elındeydı kargo Genişletmek için tıkla ... bana da öyle olacak gibi duruyor - - - Eklendi - - - artık zaman geçmez de
FeC! Üye Kargo beklemek çok heyecanlı oluyor Benim S2 çinden antalyaya geldi. Antalyadan bana geliyodu. Bekledigim en guzel kargoydu
Kargo beklemek çok heyecanlı oluyor Benim S2 çinden antalyaya geldi. Antalyadan bana geliyodu. Bekledigim en guzel kargoydu