izzet12345 Üye Kaptan telefondan giriyorum ama olmuyor s3 nasıl yapabilirim yardimci olursan sevinirim apk indiriyor sd dosyasina indirme basarisiz diyo Son düzenleme: 1 Kas 2013
Kaptan telefondan giriyorum ama olmuyor s3 nasıl yapabilirim yardimci olursan sevinirim apk indiriyor sd dosyasina indirme basarisiz diyo
armetyo Üye Konu Sahibi ersinbakar' Alıntı: Emeğine sağlık... Genişletmek için tıkla ... ibo3825' Alıntı: Gerçekten çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... temp542' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... brksnr' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... önemli degil arkadaşlargünceldir
ersinbakar' Alıntı: Emeğine sağlık... Genişletmek için tıkla ... ibo3825' Alıntı: Gerçekten çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... temp542' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... brksnr' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... önemli degil arkadaşlargünceldir
ahmtwrc857 Üye Oyunda vibration off diye bi secenek yok sadece bmd gibi bir sey var zaten onu kapatinca tirresim kapanmıyor yardim edrbilirmsiniz lutfen
Oyunda vibration off diye bi secenek yok sadece bmd gibi bir sey var zaten onu kapatinca tirresim kapanmıyor yardim edrbilirmsiniz lutfen