wanted6252 Üye slm arkadaşım.çok denedim hata alıyorum.kısaca özetlermisin nası yapıcamızı..teşekkürler..
armetyo Üye Konu Sahibi İlyas' Alıntı: teşekkürler hocam sorunsuz çalştı ve bende titreşimi kapatamadm nasıl yapcaz? Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan Vipratöru Kapatınız - - - Eklendi - - - wanted6252' Alıntı: slm arkadaşım.çok denedim hata alıyorum.kısaca özetlermisin nası yapıcamızı..teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... Hatanızı Yazarmısınız
İlyas' Alıntı: teşekkürler hocam sorunsuz çalştı ve bende titreşimi kapatamadm nasıl yapcaz? Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan Vipratöru Kapatınız - - - Eklendi - - - wanted6252' Alıntı: slm arkadaşım.çok denedim hata alıyorum.kısaca özetlermisin nası yapıcamızı..teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... Hatanızı Yazarmısınız
armetyo Üye Konu Sahibi Mehmet.68' Alıntı: Galaxy S3 Mini Çalıştı Genişletmek için tıkla ... belirttigin için teşekkürler
armetyo Üye Konu Sahibi priv.boy' Alıntı: adamsın başka söze gerek yok.teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Önemli Degil Kardeşim
priv.boy' Alıntı: adamsın başka söze gerek yok.teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Önemli Degil Kardeşim