mustyaxu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eger romunun yedegini aldiysan onu yukle eski haline doner. Yedek almadiysan googlede default kernel diye ara belki bulursun. Yada kernel bilgisi olan arkadaslar orjinal romdan veya yedekten kerneli cikarip flashlanir hale getirirlerse ole de olur.
1.telefon herzaman 600 mhz çalışmaz uygulamanın gerektiği kadar çalışır ve uyumlu karnel yüklediğin zaman set cpu gi bi programla işlemciyi istediğin gızda ayarlayabilirsin...
Wipe yap ondan sonra restore yap ben bu sekilde yapiyorum
Bide sarj icin hizi dusurmek istiyosan gerek yok dusurmene
Cpu nun governorlari var meselaa performas onu secersen cpu ya fazla yuklenecek fazla guc harcayacak. Governorlarin calisma sistemini googlede arastirabilirsin.
Smartass veya ondemand kullanmani oneririm
yok bi zararı olmaz çok düşürürsen telefon donar kalır sora uğraşırsın çok çıkarırsan fazla zorlanıp yanabilir...en çok 800 e kadar çıkarmanı tavsiye ederim sonrası tehlikeli...Düsürdüğündede 450 aşagı düşürme ...
tesekkur ederim,istdgm hizda calistirmamin zarari olur mu kardsm?yani 122 ile 240arasnda calistrmamin,yavaslama disinda zarari olur mu?
yok bi zararı olmaz çok düşürürsen telefon donar kalır sora uğraşırsın çok çıkarırsan fazla zorlanıp yanabilir...en çok 800 e kadar çıkarmanı tavsiye ederim sonrası tehlikeli...Düsürdüğündede 450 aşagı düşürme ...
Telefonu rootladigimdan beri overclocklu kerneli kullaniyorum yaklasik 1 ay dan beri
Governor smartass veya ondemand da kullaniyorum cpu 245 806 ayarinda simdiye kadar bi sorunla karailasmadim
Bide iki haftadir cm7 romunu kullaniyorum. cm7 yi de bu ayarda kullaniyorum simdilik bi sikinti yok
Eger orjinal romda.kernel kullanacaksan ben orjinal romda jikantarunun yaptigi kerneli kullanmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?