Giriş sorunlarını birkaç farklı kategoride ele alabiliriz. Bağlantı hatası, sunucu sorunları, şifre sorunları, hesap hataları, hesap kapatılma, şifre çalınma başta olmak üzere birçok farklı nedeni olabilir. Öncelikle sorunumuzun kaynağını tespit etmemiz gerekiyor. Sorun kaynağını tespit ettikten sonra gerekli işlemleri yapabiliriz. Sunucu sorunlarında beklemekten başka bir çaremiz yoktur. Cihazınızla alakalı sorunları, bağlantı sorunlarını ve şifre sorunlarını instagram yardım sayfasını kullanarak çözebiliriz.
500 Internal Server Error hatası
Hata instagram sunucularının erişilemez durumda olduğu anlamına gelir. Genel bir sorun olduğundan bir süre bekleyip tekrar deneyebilirsiniz.
Bağlantı hataları
Bir hesap oluşturmaya veya hesabınıza giriş yapmaya çalışırken bu hatayı alırsanız ve internet bağlantınızın sabit olduğunu düşünüyorsanız, sorunu çözmek için Wi-Fi yönlendiricinizi sıfırlamanızı tavsiye ederiz. Telefonunuzda operatör üzerinden aldığınız hizmet varsa (ör: 3G veya EDGE), Wi-Fi’ı kapatmanızı ve hizmet sağlayıcınızın bağlantısını kullanarak bağlanmanızı tavsiye ederiz. Bu da sorunu çözmezse, lütfen telefonunuzun Ayarlar kısmını açın ve
tarih ve saat otomatik ayarlarının açık olduğundan emin olun.
Şifrem çalındı veya şifremi unuttum hesabıma giriş yapamıyorum
Şifre sorunlarında hesaplar kesinlikle kurtarılabilmektedir.
Talep formu için Tıklayın;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız