Haber Cortana'nın Türkçe Olmasını İsteyenler İçeri

zaakaan

Üye
Şu Tor Browser biraz hızlı olsa ne olurdu sanki

durmak yok kastırmaya devam bugün 10bin olmadan rahat yok arkadaşlar tor browsere anasayfanıza oy ekranını ayarlayıp oy kullandıkdan sonra Ctrl+w yaparak kapatabilirsiniz

beyler sürekli farklı tarayıcı derdine duşmenize gerek yok Bi tarayıcıyı açın oy verin sekmeyi kapatıp geçmişi silin Bi daha oy verin aynı tarayıcı ile ..ayrıca Facebook da twitter da falan Windows Phone sayfalarına mesaj atalım linki paylaşsınlar..

skynet

Üye
Araplar neredeyse 11000 yapacaklar biz hala 8505 lerdeyiz

Tepkiler: Rainesto
Twitter kullanıcıları varsa tag kastıralım saat 9 -10 gibi. Şöyle 60 70 binlik hesaplardan da destek isterim.

Son düzenleme:
araplar 12000 e doğru gidiyor biz daha 9000 olamadık bi el atın

Invoke

Üye
Ağalar, böyle 3-5 kişiyle olacak iş değil. Faceden, twitterdan paylaşsın herkes, ben kullanmadığım için duyuramıyorum.

Microsoft Türkiye'ye derdimizi anlatacak birşeyler gönderelim diyelim.Siz birşeyler başlatmıyorsunuz biz çabalıyoruz en azından bize destek çıkın filan yani hiç mi olmaz microsoft Türkiye'ye ne bileyim nokıa Türkiye'ye başvursak?

Tepkiler: skynet

goktas19

Üye
Araplar bot kullanıyor Araplar 100 puancık gerilemiş

skynet

Üye
Günlük 1000 oy atardık şimdi artık oda yokAraplar 12000'i devirdi biz hala 8000 lerdeyiz

skynet

Üye
Tor buluşması yapıp bir anda yüklenirsek adamlara yetişiriz ama işte kimse uğraşmak istemiyor

Tepkiler: dakamon
aslında bunun için bir boot programı geliştirilebilir ve anlaşılmaması için içine 10000 kullanıcı adı yazılır 10 sn gibi bir arayla ip yeniliyerek kendisi oy verebilir ama

dakamon

Üye
aslında bunun için bir boot programı geliştirilebilir ve anlaşılmaması için içine 10000 kullanıcı adı yazılır 10 sn gibi bir arayla ip yeniliyerek kendisi oy verebilir ama
Bu araplarda vardır öyle bir durum yada nüfüs olarak kalabalıklar iş güç te yok oturup kastırıyorlardır

Bu araplarda vardır öyle bir durum yada nüfüs olarak kalabalıklar iş güç te yok oturup kastırıyorlardır
DdOS Gibi birşey benzetme olarak ancak olabilir çünkü sistemin atma gibi bir şansı olmuycak yüksek elit koruması anonim olarak göstericek yapılabilir işlerim olmasa deniyebilirdim ama maalesef