Haber Cortana Sesli Asistan, Nisan Ayında Geliyor

Cortana nisan ayında BETA'sı geliyorsa w.p 8.1 yaza kaldı desek %100 doğru olur.Geçmiş olsun ama şahsen ben cortana'nın erken gelmesini istiyordum öylede oldu fakat Türkçe dil desteği ile tam tamına gelmesini istiyordum.Sanki anadan doğma ingilizce konusuyoruz herşey ingilizce...Söverim ben o cortanaya anlamazsa beni

abi 40 dilde Türkçe vardır kesin süper olcak

man20

Üye
umarım cortanaya ilerki güncellemelerde uzun saç koyarlar bu saç stilini pek beğenmedim.

4MaGuS

Üye
bana göre o 40 dil içerisinde kesin türkçe var nasılmı zaten nokia'nın kutusuna baktınızda yanlış hatırlamıyorsam 20 ülkede satış yapışdığı gösteriliyor ve bunların arasında türkiyede var bu tabiki seriye göre değişir ama onların içinde olduğuna göre 40 ın içinde kesin vardır diyorum yoksa baya bir hüsran yaşarız cidden aslında bu işi sayıya vursalar birçok avrupa ülkesinden fazla nüfusa sahibiz ve buda daha fazla müsteri daha fazla para demek mantık çerçevesinde karar verirler inş.

Tepkiler: PureFood

csH

Üye
Nokia nın Türkçe altyapısı var en azından konuşmaya Türkçe ekleselerdi bu zamana kadar

Rainesto

Üye
abi rütben hayırlı olsun

ÖEY

Üye
Haberi boşver fasa fiso bunlar adminliğin hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim

saynesim

Üye
Kardeşim rütbe hayırlı olsun

tapatalk

Üye
Sesli asistan çoook büyük yenilik

Cortana, Nisan ayında sadece Amerika'ya gelecek.
Bize gelmesi 2014 sonlarını hatta belki 2015'i bulur.

dakamon

Üye
40 dil içinde Turkçe varmı diye sormak bile suç beyler adamlar topu topu kaç ülkede satış yapıyor hem MS hem Nokia turkiyede sağlam bir pazara sahipler. Kesinlikle Türkçe olacak ben şimdiden Bi anket yapalım derim kimin seslendirmesi gerektiğiyle ilgili

Tepkiler: 4MaGuS

dakamon

Üye
Mesela yüzüklerin efendisindeki arven in sesi nasıl

Tepkiler: Serhan ve 4MaGuS

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
195 ülkede 54 dil

dakamon

Üye
Peki Litvanya da mı daha çok ciro yapıyor yoksa bizde mi?

Rainesto

Üye
nisan erken miş ya aralık yapsalardı