can1516 Üye suleymaneser' Alıntı: teşekkurlee yaptım ve oldu çok işlevsel ve yararlı daha bi hatasını gormedim cortana nın Genişletmek için tıkla ... Nasıl yaptın anlatabilir misin bizde öğrenelim
suleymaneser' Alıntı: teşekkurlee yaptım ve oldu çok işlevsel ve yararlı daha bi hatasını gormedim cortana nın Genişletmek için tıkla ... Nasıl yaptın anlatabilir misin bizde öğrenelim
kartal076 Üye suleymaneser' Alıntı: teşekkurlee yaptım ve oldu çok işlevsel ve yararlı daha bi hatasını gormedim cortana nın Genişletmek için tıkla ... Anlatta bizde bilelim kardeşim suleymaneser' Alıntı: teşekkurlee yaptım ve oldu çok işlevsel ve yararlı daha bi hatasını gormedim cortana nın Genişletmek için tıkla ... Anlatta bizde bilelim kardeşim
suleymaneser' Alıntı: teşekkurlee yaptım ve oldu çok işlevsel ve yararlı daha bi hatasını gormedim cortana nın Genişletmek için tıkla ... Anlatta bizde bilelim kardeşim suleymaneser' Alıntı: teşekkurlee yaptım ve oldu çok işlevsel ve yararlı daha bi hatasını gormedim cortana nın Genişletmek için tıkla ... Anlatta bizde bilelim kardeşim