ÖZGÜNBEY
Üye
biz Cortana ile çıkıyoruz
+10
Cortana kimin artık bi karar verin.
Dostum çocuğunuzu merak ediyorum
Bak bu güzeldi işteBen daha cortonayı mesaj yazmakta zor kullanıyorum adamlar evleniyor
Senınle neredeyse aynı şeyleri kullanıyorum fazlasıda olabilirYok mu benden başka kullanan
Tost makinesi ile gönderildi.
Senınle neredeyse aynı şeyleri kullanıyorum fazlasıda olabilir
ben kullanıyorum ama gerçek manada kullanıyorum aramızda aşk yokYok mu benden başka kullanan
-Hı
-Hello
-What's your name ?
-Cortana
-How are you ?
-Fine ,thanks
-**** you ?
-İinternet searching
-Are you stupid ?
-No
-Yess
-Sing me a song ?
- ( garip bir şarkı söylüyor )
-Call Annem
-Eminem Calling
Ayarları yaptıysan uygulama listesinde Cortana görünür. İster live Tile yap ister arama tuşuna basılı tut.Ya arkadaşlar bu dil bolgeyi Amerika ve ingilizce yaptım ama bu cortana yı nasıl aktif edicez fiziksel tuşa basılı tutarakmı yoksa uygulama yukleyerek mi
bölgeyi Amerika yaptın, telefonu kapat aç. sonra dili de İngilizce (abd) yaptın, yine telefonu kapat aç. artık cortana hazır bekliyor olması gerekiyor seni. onu da fiziksel arama tuşuna basılı tutunca aktif etmiş olursun.Ya arkadaşlar bu dil bolgeyi Amerika ve ingilizce yaptım ama bu cortana yı nasıl aktif edicez fiziksel tuşa basılı tutarakmı yoksa uygulama yukleyerek mi
Telefonu ingilizce kullanmaktansaYok mu benden başka kullanan
Nokia haricinde diğer wp8 telefonlar bing kullandığı için default olarak bing hizmetleri seçili oluyor.Arkadaskar Cortana kullananlar bilir, places (yerler) icin default olarak Bing map kullaniyordu WP8.1 preview surumunde, Nokia Cyan surmunde Here Maps kullaniliyor mu favourite places'i kaydederken.
Here Drive+'yi sormuyorum yanlis anlasilmasin simdiden uyarayim tekrar, Here Maps kullanilabiliyor mu Cortana ile Bing Maps yerine?
Tesekkur ederim.Nokia haricinde diğer wp8 telefonlar bing kullandığı için default olarak bing hizmetleri seçili oluyor.
Pazartesi günü arkadaşımda ki 925 i sizin için bir kurcalayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?