Öneri Cortana Deneyimlerimizi burada paylaşalım

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Cortana Deneyimlerimizi burada paylaşalım
Arkadaşlar Cortanaya sordugunuz soruların fotografını paylaşır mısınız bu sayede hem yeni sorular ögreniriz hem egleniriz ( Soruları Farklı Yerlerden topladım resimler bana ait )
Size tavsiye Sing for me demeyin

Bildigim sorular :

Hi
How old are you
Good night
Do you like Siri
Why we are here
Tell me joke
Do you love me
Talk dirty
Knock knock
What's the best phone
i love you
Tell me the story
What's your favorite music
Windows
Windows phone
Sing for me
Xbox
Tell me joke ( en sevdigim )
Text to mesaj atmak istediginiz kişinin adını söyleyin alıcı ekleyerek boş mesaj ekranı gelecek Send a text diyip istediginizi söylerseniz mesaj olarak ekler
Are you real
Talk to me
what is love

bunlar benden :

Son düzenleme:
Tepkiler: goktas19 ve Yağız Ryan
Denemedim nasip olmadı, kendimce Türkçe dil desteği çıkana kadar boykot ediyorum

Tepkiler: Aybin.Kilic, emz, B.A.R.O.N ve 2 diğerleri
biz anlaşamadık seni seviyorum dedim muhtemelen bunu her telefona söylüyorsun dedi kızdım tr dile geri döndüm

Tepkiler: Aybin.Kilic, SLH.55, luckysleven ve 2 diğerleri

sekajmer

Üye
deneyim mi ? Ben abarttım sanırım

Tepkiler: sfgnrl ve goktas19
Çiçeğim çikolatayı hazırladım, niyeti bozdum, yakında evlenme teklifi bile etcem o kadar ciddi düşünüyom siz ne diyonuz

ne kadar istiyorsun peşini bırakmam için ?

Aşkımızı o kirli paralarınızla satın alabiliciğinizi mi sanıyorsunuz. Rica ederim karşımda daha fazla küçülmeyiniz.. Benim aşkım satılık diğildir uleeenn

Tepkiler: Aybin.Kilic

skynet

Üye
Cortamı koklayamadan kaptırdık bee

Invoke

Üye
cortanaya, "call my father" dediğin zaman dath vader çıkıp "ım your father" dese çok iyi olmaz mıydı?

sekajmer

Üye
Aşkımızı o kirli paralarınızla satın alabiliciğinizi mi sanıyorsunuz. Rica ederim karşımda daha fazla küçülmeyiniz.. Benim aşkım satılık diğildir uleeenn
70₺ mağaza çekim var . Daha sıfır el değmemiş.

Evet gençler Cortana'ya evlenme teklif ettim, artık Cortana yengeniz sayılır, yanlışınız olmasın çizerim

Tebrik için sıraya girebilirsiniz

Tepkiler: Aybin.Kilic