JASONN Üye çok güzel program font eklemekle falan uğraştırmıyo herkese tavsiye ederim emegine saglk çilekes
burak9400 Üye allah razı olsun walla bide çalışırsa tam süper olur yanlış anlama benim tel. 6600 da onun için dedim yoksa sana güvenim sonsuz.
allah razı olsun walla bide çalışırsa tam süper olur yanlış anlama benim tel. 6600 da onun için dedim yoksa sana güvenim sonsuz.
mKcReat!Ve Üye yine ' çileke$ ' abiden süper bir prg daha çok teşekkürler --------------- Ekleme --------------- türkçe olması da ayrı bi güzel
yine ' çileke$ ' abiden süper bir prg daha çok teşekkürler --------------- Ekleme --------------- türkçe olması da ayrı bi güzel
ömür1978 Üye usta ALLAH ne muradın varsa versin tabiki güzellik ve iyilik ihtiva edeni )) .. telefonum 6630 nasıl yaptığımı bilmiyorum ama telefonda format atsamda fontlarda bozulma olmuştu... bu program tüm problemi çözdü çok sağolun
usta ALLAH ne muradın varsa versin tabiki güzellik ve iyilik ihtiva edeni )) .. telefonum 6630 nasıl yaptığımı bilmiyorum ama telefonda format atsamda fontlarda bozulma olmuştu... bu program tüm problemi çözdü çok sağolun