nih@ttr
Üye
-
Konu Sahibi
-
Her flv dosyasını çalıştırmıyor. Mesela youtube flv dosyaları çalışıyor ama video yahoo flv dosyaları çalışmıyor. Önemli olan flv değil de codecini tanıması.flv dosylarını çalıştırmıo :
Wmv dosyalarını şu an desteklemiyor.ya her yolu denedim ama wmv uzantılı videolari izleyemiyorum
--------------- Ekleme ---------------
ne yapa bilirim telefeon n73
Hatayı tam olarak nerde aldın?paylasım ıcın tskler yazılanları uyguladım fakat sımdıde dosya bozuk mesajı alıyorum bılgınıze
Kardeş sen n78 emi kurdun.bende n78 e kurmaya çalıştım uyumsuz uyarısı verdi mecburen 1.25 sürümüne devam ediyorum.ben 1.30 sürümünün uig cihazlar için olduğunu sanıyordum.saol çok işime yaradı
türkçe yaptıktan sonra sağda OK yap olur.kardesım suan bende yukleyebıldım ama wmv dosyalaını orda gösterıyo demıssın ama göstermıyo izleyebılen var mı acaba wmv dosyalarını
bide dili ordakı yazdıgın gıbı turkçe yapıyorum langune de dıl turkçe yazıyo ama inglnce yınede onu çözemedım
programı buraya yukleyen kardesıme seslenıyorum kardesım n80de sorunsuz çalışıyo demıssın ben gun boyunca bunu yuklemeye calısıyom bı yardım etsen durmadan kısıtlı sertıfıka dıyo
nolursun ayrdım et kardesım resmen kafayı yıyecem
bende ses sonradan geliyor? nasıl düzeltebilirim?
Düzeltildi.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızThis page needs JavaScript, to display all information correct!
Error
This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible
kardesım suan bende yukleyebıldım ama wmv dosyalaını orda gösterıyo demıssın ama göstermıyo izleyebılen var mı acaba wmv dosyalarını
bide dili ordakı yazdıgın gıbı turkçe yapıyorum langune de dıl turkçe yazıyo ama inglnce yınede onu çözemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?