GreaTH Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız al sadece apk xavxmaxi' Alıntı: Forum kurallarında belirtildiği üzere; " Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız, yazmanız durumda mesajınıza yönetim ekibi tarafından müdahale edilebilir." Genişletmek için tıkla ... Peki.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız al sadece apk xavxmaxi' Alıntı: Forum kurallarında belirtildiği üzere; " Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız, yazmanız durumda mesajınıza yönetim ekibi tarafından müdahale edilebilir." Genişletmek için tıkla ... Peki.
Serhan Üye HimmetŞentürk' Alıntı: Armv6'da deniyen oldumu ? Genişletmek için tıkla ... Aynen young a yükleyeceğim
HimmetŞentürk' Alıntı: Armv6'da deniyen oldumu ? Genişletmek için tıkla ... Aynen young a yükleyeceğim
SquAD_CruEL Üye armv6 da çalışmaz Tegralarda da calışmayabilir. O yüzden google da oyunun adının sonuna Non-Tegra yazıp arayın. Denenmiştir.
armv6 da çalışmaz Tegralarda da calışmayabilir. O yüzden google da oyunun adının sonuna Non-Tegra yazıp arayın. Denenmiştir.
yusuf4160 Üye att_sml9238' Alıntı: Galaxy S3 sıkıntı yok gayet rahat oynanıyor Genişletmek için tıkla ... Bende çalışmıyo Sen nasıl yaptın :O S3 android güncelledin mi cevabını bekliyorum
att_sml9238' Alıntı: Galaxy S3 sıkıntı yok gayet rahat oynanıyor Genişletmek için tıkla ... Bende çalışmıyo Sen nasıl yaptın :O S3 android güncelledin mi cevabını bekliyorum
att_sml9238 Üye yusuf4160' Alıntı: Bende çalışmıyo Sen nasıl yaptın :O S3 android güncelledin mi cevabını bekliyorum Genişletmek için tıkla ... aga ben bişi yapmadım evet güncel 4.3 kullanıyorum ve burdakini indirdimde oynuyorum
yusuf4160' Alıntı: Bende çalışmıyo Sen nasıl yaptın :O S3 android güncelledin mi cevabını bekliyorum Genişletmek için tıkla ... aga ben bişi yapmadım evet güncel 4.3 kullanıyorum ve burdakini indirdimde oynuyorum
ANIL Admin Sehir_Tilkisi' Alıntı: Link ölü. (File does not exist on this server) uyarısı veriyor Genişletmek için tıkla ... Link yenilendi.
Sehir_Tilkisi' Alıntı: Link ölü. (File does not exist on this server) uyarısı veriyor Genişletmek için tıkla ... Link yenilendi.