ColorNote v3.9.0 Türkçe RenkliNot Uygulaması

Konu Sahibi
ColorNote v3.9.0 Türkçe RenkliNot Uygulaması

Google Play ve çeşitli android forumlarında herkesin öve öve bitiremediği, Alanında en iyi uygulama olduğu söylenen gelişmiş NOT uygulaması

Türkçe çeviri: YusufEMRE

APK LiNK:

Alternatif:

Alternatif2:
...................
burdan indirin geçici linktir:

Son düzenleme:
Tepkiler: rear2011, mcfirtina, cakal263 ve 2 diğerleri

DeDeKiSs

Üye
Emeğine SağLık kardEŞim...

bu program çevrilmiyordu galiba. yalnız upload ettigin site üyelik istiyor. kolay indirebilecegimiz bir siteye upload edersen iyi olur. eyvallah kardeş. yeni versiyonlarında cevirisini bekleriz.

üyelik istiyor bu sayfa kilitlensin; paylaşmayacaksan neden koydun?

Tepkiler: ankara 06
paralı siteyi yönlen diriyor berbattt

Metin137

Üye
burdan indirin geçici linktir:

Tepkiler: ankara 06

cihader

Üye
teşekkürler usta eline sağlık

nico1907

Üye
Öncelikle uygulama için teşekkür ederim, colornote uygulamasını yüklediğim zaman anaekrandaki widgetlar listesinde çıkmıyor ve notları ekrana yapıştıramıyorum çok yol denedim çıkmıyor nasıl görünecek acaba?

Konu Sahibi

keske cihaz marka ve modelinide yazsaydinız. Ana ekrana basili tutun widget secenegini seçin orada göreceksiniz. bu sekilde olmasi lazim

nico1907

Üye
keske cihaz marka ve modelinide yazsaydinız. Ana ekrana basili tutun widget secenegini seçin orada göreceksiniz. bu sekilde olmasi lazim

cihazım Galaxy Y anaekranda görünen batayrya saat vs. widget seçenekleri içinde renklinot görünmüyor bunu çözmedim birtürlü görünmüyor orda

Samet.25

Tesekkurler

Sağol kardeşim çok işime yaradı

Sanırım hafıza kartına kurdun,ayarlar-uygulamaları yönet-colornote telefona taşı yap ozaman widget çıkar

Benim bir sorunum var telefonumu formatlıycam colornote uygulamasında notlarım var google senkr yaptım googleda bulamadım,elle yedekleme nasıl yapılıyor,otomatikte ne kadar sıklıkta senkr yapıyor yardımcı olursanız sevinirim