ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Tamam Atacan temasını buldu
Edit başlıyor
bu arada
Sen çok yaşa ya sitedeki yaşam kaynağım
Ortağım kardeşim !!...
Tema güzel ama editleyemedim daha , Pek Yakında
Boşsun sanırım
Mediabar iconları bizim cfw sıralaması
altbar tam şefaf.
Çeçeveler şefaf.
- - - Eklendi - - -
haritalar klasörü eksik arkan fon siyah
- - - Eklendi - - -
batarya iconu default, şebeke batarya sinyalleri default, Birde widgetler tam şeffaf ellerinden öper
bende istiyorum mümkünse
ama kardeşim açılabilir menü alt fonları şeffaf oldumu yazılar karısıyor yahu alışamadımhele de mesajlarda simge bölümünde çok tuhaf duruyor.
Tema bittiğinde açarız konuyu.Daha bitmedi eksiği var.Senin çerçeveyide ayri versiyon olarak paylaşırız
ne zaman biter edit
o bölümler asla şeffaf olmaz olursa yazılar üst üste gelir....tema her zaman orjinal kullanılır anlamayanların işi değildir.
bende istiyorum mümkünse
ama kardeşim açılabilir menü alt fonları şeffaf oldumu yazılar karısıyor yahu alışamadımhele de mesajlarda simge bölümünde çok tuhaf duruyor.
o bölümler asla şeffaf olmaz olursa yazılar üst üste gelir....tema her zaman orjinal kullanılır anlamayanların işi değildir.
tam anlamadım ama tahminim değişmez temacı yaparsa eğer ama yanılmamak için bir önizleme ile kırmızı ile işaret edip buraya gönderirsen yanıtlarım......anladım mod ile uğraşmadan halledilse herkes kullanabilsin demek istiyorsun@sevimlibrad işini elinden almadık merak etme.
Yaptığın temalarada dil uzatamayız haşa...
Biz zaten kendi çapımızda hobi olarak yapıyorduk 'Yapıyordum' diyeyim artık kendi adıma yapamıyorum
Neyse onu bunu bırakalımda.Sana ulaşmaya çalıştım ama ulaşamamıştım ; sadece aklımda bir soru vardı acaba olabilirmi diye?
Temalara bellenavibar kısmına yani yukaradaki , 3 çizgi,kare yerine (seçenekler ve menü) başka navibar sembol ekliyebilirmiyiz bu mod olarak değişiyor Sormamdaki amaç Tema ile olabilirliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?