colorful dots by sevimlibrad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

Tepkiler: Süleyman

Atacan-

Üye
Boşsun sanırım
Mediabar iconları bizim cfw sıralaması
altbar tam şefaf.
Çeçeveler şefaf.

- - - Eklendi - - -

haritalar klasörü eksik arkan fon siyah

- - - Eklendi - - -

batarya iconu default, şebeke batarya sinyalleri default, Birde widgetler tam şeffaf ellerinden öper

tamam öğleye doğru hallederim

bende istiyorum mümkünse
ama kardeşim açılabilir menü alt fonları şeffaf oldumu yazılar karısıyor yahu alışamadım hele de mesajlarda simge bölümünde çok tuhaf duruyor.

Atacan-

Üye

bende istiyorum mümkünse
ama kardeşim açılabilir menü alt fonları şeffaf oldumu yazılar karısıyor yahu alışamadım hele de mesajlarda simge bölümünde çok tuhaf duruyor.

Tema bittiğinde açarız konuyu.Daha bitmedi eksiği var.Senin çerçeveyide ayri versiyon olarak paylaşırız

bende istiyorum mümkünse
o bölümler asla şeffaf olmaz olursa yazılar üst üste gelir....tema her zaman orjinal kullanılır anlamayanların işi değildir.

olmaz demedim üst üste yazılar bazı bölgelerde gelebilir..iyice arastır bak,emin misin? heleki popup windows bölgesinde search yerine girince anlayacaksın bu bölgeler hassas

tamam bazı yerlerde yazılar karışıyor haklısın. Ben olmaz dedin zannettim o yüzden söyledim

Atacan-

Üye
@sevimlibrad işini elinden almadık merak etme.
Yaptığın temalarada dil uzatamayız haşa...
Biz zaten kendi çapımızda hobi olarak yapıyorduk 'Yapıyordum' diyeyim artık kendi adıma yapamıyorum
Neyse onu bunu bırakalımda.Sana ulaşmaya çalıştım ama ulaşamamıştım ; sadece aklımda bir soru vardı acaba olabilirmi diye?
Temalara bellenavibar kısmına yani yukaradaki , 3 çizgi,kare yerine (seçenekler ve menü) başka navibar sembol ekliyebilirmiyiz bu mod olarak değişiyor Sormamdaki amaç Tema ile olabilirliği.

tam anlamadım ama tahminim değişmez temacı yaparsa eğer ama yanılmamak için bir önizleme ile kırmızı ile işaret edip buraya gönderirsen yanıtlarım......anladım mod ile uğraşmadan halledilse herkes kullanabilsin demek istiyorsun

- - - Eklendi - - -

ama tekrar söyleyim navi panede siyah temada gördüğüm ikonlarsa eğer orjinal temada var mı yok telefonda genelde modsuz var mı benim bildigim yok..o zaman editledigim pluginsdede yok bu bölge malesef..yinede daha ayrıntılı bilgi verin ne gibi vs..malesef nokia herşeyi ile eksik..tam olsa ne cfw ne fw mod programa gerek olur muydu.........nokia battın sen Androidin kıyısına bile yaklaşamazsın..froumnokia acaip fırçaladım adminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...