Colin McRae Rally v1.02 Mod APK+SD (Tavsiye)

Konu Sahibi
Colin McRae Rally v1.02 Mod APK+SD (Tavsiye)
Arkadaşlar modlu olduğu söyleniyor ama modun ne olduğu henüz belli değil ama mod yapılmış.Colin McRae anısına yapılmış oyunlardan bir tanesidir.Diğer Colin McRae anısına yapılmış oyunlar gibi manevi değeri yüksek bir oyundur .Colin McRae adını internette aratırsanız dediğimi anlarsınız.

Market Linki:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

SD:

Alternatif Link:

Data dosyasını Sdcard/android/obb kısmına atın.

Yenilikler henüz açıklanmamış.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: Silinen Üye 1145465, ÇaRşI 2387, mtrhsts ve 16 diğerleri

gocadayi

Üye
Aylardır bunu arıyorum sonunda burda buldum.
Link içindeki dosyayı bulamadım.

Son düzenleme:

turancen

Üye
Aylardır bende androidde niye rally çıkmıyor diyorum, ilk önce ios a çıktı bu oyun, içim gitti, tabi çıkacaktı ama yine biraz gecikti sağolsun linkler için emeğine sağlık

Keşke ngage için çıkan colin mcrrally 2005 oyununu androidde portlasalar tadından yenmez nokia 6630 da deli gibi oynardım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Pc_CaNaVaRi ve CV-Aurora

gocadayi

Üye
Baska bir link bukdum indirdim mükemmel oyun...
Araba çarpinca parcalaniyor

nouma35

Üye
paylasım ıcın tesekkurler nıhayet ıos tan sonra androıdede cıkmıs deneyek hemen nıhayet adam akıllı bır rally oyunu cıktı androıde.bu arad aoyun gayet hızlı ınıyor tesekkurler

Tam Yarışa Başlıyacakken Atıyor Ama Olsun PCdede Deli Gibi Oynardım

Eline Sağlık...

A N D Y

Üye
Teşekkürler Güzel Oyun

fuko08

Üye
Özlemişiz ya küçükken colin marka iki bin beeeş diye okurdum. Kardeşimle bunun Demosunu oynardik aksama kadar. Hatta pcnetin 2005 te ki bir sayisindan cikmisti cd ile. :-)

FeLonieS

Üye
Çok iyi fakat oyunda yarışa girerken çok bekletiyor.

arkadaşlar Zippyshare apk+obb mobil cihazlardan rahat indirme için link konu sahibi isterse eklesin yedek link olarak

Son düzenleme:
Tepkiler: rafet18 ve anılbaran
kardeş ellerine sağlık rrally tutkunları için muhteşem oyun telefonumd tek oyun olacak olsa bu olurdu
başka bulursan ekleyelim fpsce den mcrae collin 2 yi deniycem
tekrar teşekkürler