MaxipmaN
Üye
-
Konu Sahibi
-
orası da rahatlar ya onlara 35 derece falan soğuk gelirAntalyaya yok Ankaraya var
Geçen bi 39 oldu hala unutamadımorası da rahatlar ya onlara 35 derece falan soğuk gelir
ben de fiber bekliyorum hocam balık oltası ile takılmaca bir yere kadar yahuben antartikaya taşındım artık fok avlayarak yaşıyorum pc derecesi 2 yi geçmedi henüz
Koyun tadı vermezben antartikaya taşındım artık fok avlayarak yaşıyorum pc derecesi 2 yi geçmedi henüz
Fiber diye diye interneti bağlayamadılarben de fiber bekliyorum hocam balık oltası ile takılmaca bir yere kadar yahu
orda akk yoksa gidelim vallaKoyun tadı vermez
Fiber diye diye interneti bağlayamadılar
Neredeorda akk yoksa gidelim valla
ben kendi net şebekemi kurdum insan olmayınca kimse kurmamış kartalcell tavsiye ederim akk yok müşteri olmadığından serverlar da yorulmuyoben de fiber bekliyorum hocam balık oltası ile takılmaca bir yere kadar yahu
ben kendi net şebekemi kurdum insan olmayınca kimse kurmamış kartalcell tavsiye ederim akk yok müşteri olmadığından serverlar da yorulmuyo
Hava durumu
Bugün 34
Yarın 36
Perşembe 36
Cuma 30
Cumartesi 29
I love you cuma
Bi tane adam gibi hava durumu uygulamasi bulamadim. Kimi yavaslatiyor kimo duzgun gostermiyor.I love you cuma
google'a "x (il) hava durumu" yazBi tane adam gibi hava durumu uygulamasi bulamadim. Kimi yavaslatiyor kimo duzgun gostermiyor.
Google olabilir mi?google'a "x (il) hava durumu" yaz
Ille de uygulamagoogle'a "x (il) hava durumu" yaz
Çamurdan olsun uygulama olsunIlle de uygulama
Aynen olabilirGoogle olabilir mi?
Tamam. Google olabilir.Çamurdan olsun uygulama olsun
Aynen olabilir
arkadaşlar bu bir necoogle olabilir miTamam. Google olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?