ModX
Moderator
kahire 82 şam 83 bağdat 84 mekke 85 medine 86Benim ekran karti 86 dereceyi gordu.
Falakaya yatır ağamBenim ekran karti bugun. 1 kere istifa etti dedim adam ol sataram pcyi haa duzeldi
Fırında lezzetli olmuyorbi daha yaparsa fırınla
ekran kartı yeni bro yemiyobi daha yaparsa fırınla
falakaya yatırınca grev yapıyor terbiyesizkahire 82 şam 83 bağdat 84 mekke 85 medine 86
Falakaya yatır ağam
Fırında lezzetli olmuyor
baya ciddi bir şeyler anlatmış herhal izleyelim bakalımkahire 82 şam 83 bağdat 84 mekke 85 medine 86
Falakaya yatır ağam
Fırında lezzetli olmuyor
hocam ısılar at ta bakalım 100 derece çokekran kartı yeni bro yemiyoama bende fazla kullandığımdam 100 dereceye geliyordur sanırım
falakaya yatırınca grev yapıyor terbiyesiz
Bakmadım daha isilara ama acayip isiniyor dev gibi fan olmasina ragmenbaya ciddi bir şeyler anlatmış herhal izleyelim bakalım
hocam ısılar at ta bakalım 100 derece çok, sen benim hurdaya bakma fanı çok küçük macun falan ölmüştür
Bostayken 55 60 oyunu actigim saniye 80 biraz daha oynasam 100 olur kesin100 derece ne la buharlaşacak
Biraz kapat soğusun kartal reisBostayken 55 60 oyunu actigim saniye 80 biraz daha oynasam 100 olur kesin
Simdiye kadar 1 kere istifa etti 5 dklik buyuk ihtimalle 100 e geldi kendini kapatti
fan yeterince hızlı dönmüyor olabilirBakmadım daha isilara ama acayip isiniyor dev gibi fan olmasina ragmensurekli acik oldugundan olabilir diye dusunuyorum hic kapanmiyor nerdeyse
Nerdeyse dokunulmuyor bile isisi cok yukseldigi zaman kendini korumaya aliyor soguyana kadar goruntu vermiyor diye duydum
Kartalın fanlarına işi savsaklıyolar mı dediniz hocam ayıp duymasınlarfan yeterince hızlı dönmüyor olabilir
çok fazla fanım var arada çalışmayanlar olabilir fanlarımla karşılaşmadan bir yer gidemiyorumKartalın fanlarına işi savsaklıyolar mı dediniz hocam ayıp duymasınlar
Fanlarım çok dönüyorlar belli olmaz onlaraUmarım fanlarınız @MaxipmaN'e kızmazlar
Fanlarım çok dönüyorlar belli olmaz onlara
@MaxipmaN kaç döne döne dövecekler galiba
Çok mu sıcak?
Pazartesi kadar değilÇok mu sıcak?
3-5 gündür havalar iyi ya, tozunu da aldım 80-82 derece geziniyor ekran kartıPazartesi kadar değil
Bu hafta biraz artacak bi kaç derece ama bir pazartesi değil3-5 gündür havalar iyi ya, tozunu da aldım 80-82 derece geziniyor ekran kartı
Gönder gelsin açız açbende de ati x1550 var isteyen var mı
en son kullandığımda 80-90ı görürken cpu fanı 5000rpm ile dönüyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?