dün çok sevdiğim arkadaşıma, 2 tane ipi sapı ne olduğu belirsiz ile birlikte sigara(!) içiyorlardı.
arkadaşımı götürmek istedim ortamdan, gelmek istemedi. ısrarla götürmek istedim gelmek istemedi.
bu kez çocukları dövecek oldum diğer arkadaşlarım beni arabaya bindirip uzaklaştırdı.
annesi babası kendisi çok değerliler benim için. bu nedenle arkamı dönüpte gidemedim.
arkadaşlara söyledim tekrar götürdüler. arkadaşıma tekrar seslendim yine gelmek istemedi.
olayın ciddiyetini anladığında da hadi gidelim dedi. bindik arabalara giderken Sigara(!) yı getiren Şeref yoksunu motorla giden bi arkadaşımın çamurluğuna hafiften vurunca bu kez kafayı yedim. arabadan çıktım haydar vardı arabada. ucu demirli falan. bi hışımla çıktım tam kafasına vuracakken o sevdiğim arkadaşım elimden tuttu vurdurmadı.
Noktayı koyacak olursak; kardeşim dediğim arkadaşım şimdi benimle konuşmuor. sizce ayıbı benmi ettim yoksa o mu etti.
hani bi süre uzaklaşmak istiyorum arkadaşlarımdan. hepsi çok değerlilerdir. ama ben ne kadar onları korumaya, yanlarında olmaya kalkarsam kötü oluyorum sanırım.