Çok sevdiğim kardeşim dediğim arkadaşım artık benimle konuşmuyor..

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Çok sevdiğim kardeşim dediğim arkadaşım artık benimle konuşmuyor..
dün çok sevdiğim arkadaşıma, 2 tane ipi sapı ne olduğu belirsiz ile birlikte sigara(!) içiyorlardı.
arkadaşımı götürmek istedim ortamdan, gelmek istemedi. ısrarla götürmek istedim gelmek istemedi.
bu kez çocukları dövecek oldum diğer arkadaşlarım beni arabaya bindirip uzaklaştırdı.
annesi babası kendisi çok değerliler benim için. bu nedenle arkamı dönüpte gidemedim.
arkadaşlara söyledim tekrar götürdüler. arkadaşıma tekrar seslendim yine gelmek istemedi.
olayın ciddiyetini anladığında da hadi gidelim dedi. bindik arabalara giderken Sigara(!) yı getiren Şeref yoksunu motorla giden bi arkadaşımın çamurluğuna hafiften vurunca bu kez kafayı yedim. arabadan çıktım haydar vardı arabada. ucu demirli falan. bi hışımla çıktım tam kafasına vuracakken o sevdiğim arkadaşım elimden tuttu vurdurmadı.

Noktayı koyacak olursak; kardeşim dediğim arkadaşım şimdi benimle konuşmuor. sizce ayıbı benmi ettim yoksa o mu etti.

hani bi süre uzaklaşmak istiyorum arkadaşlarımdan. hepsi çok değerlilerdir. ama ben ne kadar onları korumaya, yanlarında olmaya kalkarsam kötü oluyorum sanırım.

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yapacak birşey yok düşünmeye bile gerek yok

Oğuzhan

Üye
Sigara içersen içsin, sana ne? Sadece uyarırsın içmemesi konusunda. Ayrıca (!) kullanmanı gerektirecek bir durum yok sanırım. Madem nerelerde bu işaret kullanılır bilmiyorsun, o zaman kullanma.

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Sigara içersen içsin, sana ne? Sadece uyarırsın içmemesi konusunda. Ayrıca (!) kullanmanı gerektirecek bir durum yok sanırım. Madem nerelerde bu işaret kullanılır bilmiyorsun, o zaman kullanma.
hocam tartışmicam gözünü seveyim. ergenler gibi laf sokma yarışı yapma. fikrin varsa konuş yoksa bakmana da gerek yok

SHS

Üye
zamana bırak anlar değerini

Tepkiler: dRaJ3N
2 tane adama sattıysa seni ki sen onu bu kadar önemserken bırak ne yapıyorsa yapsın kendi bilir ancak o 2 kişi başına iş açtığı zaman hatırlar seni ki bn olsam bna böyle davranırsa sevdiğim biri bir daha yanına bile yaklaşmam

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle yapacağım.

bende öyle yapacağım.
seni satanlar için de asla ama asla kavga başlatma sonra kavga ettiğin çocuklara birşey olunca hemen yenden satar seni suçlu duruna düşersin
hemde bu tipler yüzünden

Dostum ne oluyor sana ?! Adam burda gelmiş bizimle derdini paylaşmış. çözüm önerisi istiyor. sen gelmişsin burada adamın kullandığı işaretlere falan karışıyorsun. İşte biz senin gibi insanlar yüzünden arkadaşlarımızı kaybediyoruz. Böyle yorum yapacaksan hiç yorum yapma .

çaminci

Üye
Dostum arkadaşını iyi tanıyamamışsın

Ya da arkadaşaı birden değişti. Yani ne bileyim . Arkadaşaını köşeye çek yalnız iken konuş onunla . ona ne kadar değer verdiğini söyle. ona de ki "Ben sana böyle böyle değer veriyorum. Yalnış yola sapmanı kesinlikle istemem. eğerki sende bana değer veriyorsan o insanlardan uzak dur. " eğer ki buna rağmen devam ederse aynı davranışlara, yavaş yavaş ilişkini kes o adamla.
BENCE..

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi

Bigün anlayacağını umuyorum. ki anlayacaktır da. umarım herşey eskisi gibi devam eder..

canını sıkma ve sakın sen de sigaraya başlama.
ilerde sana keşke hiç başlamasaydım diye dert yanar sana ama iş işten geçmiş olur.
sigara içip de iyiki sigara içmeye başlamışım diyen 1 kişi görmedim. ama özellikle lise döneminde içmeye başlayan çok kişi var.

_ilyas_

Üye
Üzülme be evlat,
Kaybettim sandıkların kurtulduklarındır belki de...çok sevdiğim bir yzarın sözü

Tepkiler: Furkan Emekli

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. konuşmuyor varsın konuşmasın. elbet anlar bigün. de dediğim gibi o gün ben yanında olurmuyum bilemiyorum.