0MG90
Üye
-
Konu Sahibi
-
05x04 ile başlaSimsons, Family Guy, American Dad, King of the Hill ve daha fazlasını izledim ama daha bunu hiç izlemedim yahu.. bakayım bir ara
en iyi bölümlerden biri, kesin sandalyeden düşersin gülmektenNeden ?
doctor who olacaktıDoktor who 50 Yıldır devam eden dizi ilk doktorlardan Ölenler var18 de ne ki Ismini yanlış Yazmış olabilirim
dedi Internet Explorerthe walking dead3.sözüne başlasa bende mutluolcam ehü ehü
2.sözonun finalı neydiöyle siyah bir kadın iki tane zombiye tasma takmış şivava köpe gibi yanında
gezdiriyordu
ama ben firefox kullanıyorum Internet Explorer demekle diziyi geriden takip ediyor olmamdan dolayıdedi Internet Explorer
adam bu anı bekliyormuşama ben firefox kullanıyorum Internet Explorer demekle diziyi geriden takip ediyor olmamdan dolayı
çok geç saatte çıkıyordu ya bide tek başıma izlerken korkuyodum. zombilerin alt cenesi kesmek çok
mantıklı bu sayede kimseyi ısıramaz zararsız hale geliyor
muhteşem yüzyılı zamanında keşke izlesydim bu kadar güzel dizi oldugunu nerden biliridim
bir kanalda onunda tekrarı çıkıyor takip ediyorum pargalı ibramı sultan sülemen buazını sıkıp öldürdü
bu benim stilim de bülent ersoy özentisi kadın elbiselere kuş öldü kuş öttü diye yorumlar yapıyor
o yarışmada çekişmlere tarşmalar kurgu mu anlabilmiş değilim kanaları zablarken bir beş dakika
pograma bakem diyom saatler geciyor ondan sonra sörvayvır hemen sonrasında ütopya
bazen ütopyayla sörvayvırı biribirne karıştırdıgımda oluyor ütopyaya yeni gelen sakallı yarışmacıgı
gördügümde tanerin burda ne işi var dedimabidinin babası hastalanmış abidinin söyledigine göre
yarışmayı ondan terk etmiş, ama ben herkes eleme gecesinde atılan mesajlarla elendiyini sanıyorum ki
bu ütopyanın kurgu oldugunun en büyük kanıtı allah abidin babasına şifalar versin
ve ikinci tektaşın satılması efendim o inek hamileydi ve inekler doğumu son bir ay içinde kestirilmene bir
tarihte gece doğum yapar ve orda türkan sultan dahilde kimse inek doğurtmada tecrubesi yok ve ahır
yeni doğmuş bir inek için uygun değil belirli vitaminleri bol poretein ile beslenemesi gerekiyor yanı o hayvan
bir şekilde yarışmadan elenip ordan çıkartılması gerekiyordu bunun için ise inen satılması kurgulandı e zaten
diyer satılmayan inek zümrütün halı ortada kasaba satsan bundan et çıkmaz diye almaz hayvanın kaburgaları sayılıyor
altar havuzu bolatıp temizledikten sonra semik bir kuğ q ile iki ördek aldı şimdi o hayvanlar tertemiz havuza
girip sabahtan akşama kadar dışkılıyor. yakın bir süre sonra havuzun devir deyım moturu bozulup filitresi
tıkanacaktır o havuzda ördekler kug varken balık beslenmez buraya kadar olanlar hadı neysede beni en çok üzen şey
altara ayakkabı kutusunda doğum günü pastası verilmesi bide hediye olarak verilen daha etiketi üzerinde duran güneş gözlügünü
takıp teşşekür etmesi böyle bir dogum günü kutlaması yapılacagına keşeke hiç yapılmaması
altar için ütopyanın altın halkası diye bilrim bir insan bu kadar saf temeiz olabilir mi yaf
Bi daha Internet Explorer yazmayınadam bu anı bekliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?