achambo Üye FatoŞ' Alıntı: şaka yapıyorum kardeşlik İllahi kulağımda , windows wordta açık arada dönüyorum arasında oluyor yani Neyse kardeşlik gözlerim çok ağırdı 7den berş buralardayım.. Genişletmek için tıkla ... ben de mobile geçcem ordan çok girmiyorum iyi geceler görüşürüz
FatoŞ' Alıntı: şaka yapıyorum kardeşlik İllahi kulağımda , windows wordta açık arada dönüyorum arasında oluyor yani Neyse kardeşlik gözlerim çok ağırdı 7den berş buralardayım.. Genişletmek için tıkla ... ben de mobile geçcem ordan çok girmiyorum iyi geceler görüşürüz
FatoŞ Üye achambo' Alıntı: ben de mobile geçcem ordan çok girmiyorum iyi geceler görüşürüz Genişletmek için tıkla ... kardeşim
achambo' Alıntı: ben de mobile geçcem ordan çok girmiyorum iyi geceler görüşürüz Genişletmek için tıkla ... kardeşim
achambo Üye FatoŞ' Alıntı: kardeşim Genişletmek için tıkla ... ablam ygs denemesi vardı geç kalmışım mesajı yazmaya yarın da sınav var ona çalışcam
FatoŞ' Alıntı: kardeşim Genişletmek için tıkla ... ablam ygs denemesi vardı geç kalmışım mesajı yazmaya yarın da sınav var ona çalışcam
FatoŞ Üye achambo' Alıntı: ablam ygs denemesi vardı geç kalmışım mesajı yazmaya yarın da sınav var ona çalışcam Genişletmek için tıkla ... İnşallah çok iyi geçer kardeşlik
achambo' Alıntı: ablam ygs denemesi vardı geç kalmışım mesajı yazmaya yarın da sınav var ona çalışcam Genişletmek için tıkla ... İnşallah çok iyi geçer kardeşlik
achambo Üye FatoŞ' Alıntı: İnşallah çok iyi geçer kardeşlik Genişletmek için tıkla ... saolasın ablam ama tam istediğim gibi geçmedi 11 ders var sınavda ama sıkıntıda olan dersi tam yaptım o biraz rahatlattı
FatoŞ' Alıntı: İnşallah çok iyi geçer kardeşlik Genişletmek için tıkla ... saolasın ablam ama tam istediğim gibi geçmedi 11 ders var sınavda ama sıkıntıda olan dersi tam yaptım o biraz rahatlattı
achambo Üye 0MG90' Alıntı: Konum işgal edilmiş Şaka konuşun Genişletmek için tıkla ... konun yerli birlikler tarafından işgal edilmiştir lütfen daha sonra tekrar dene
0MG90' Alıntı: Konum işgal edilmiş Şaka konuşun Genişletmek için tıkla ... konun yerli birlikler tarafından işgal edilmiştir lütfen daha sonra tekrar dene
0MG90 Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: konun yerli birlikler tarafından işgal edilmiştir lütfen daha sonra tekrar dene Genişletmek için tıkla ...
achambo' Alıntı: konun yerli birlikler tarafından işgal edilmiştir lütfen daha sonra tekrar dene Genişletmek için tıkla ...
achambo Üye İhtiyar007' Alıntı: İşgal planları yapıyorum Genişletmek için tıkla ... sen plan yapıp kalırsın işgal hiçbir zaman olmaz
İhtiyar007' Alıntı: İşgal planları yapıyorum Genişletmek için tıkla ... sen plan yapıp kalırsın işgal hiçbir zaman olmaz
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: İşgal planlarım mı? Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin demedim ben bak yok öyle birşey
İhtiyar007' Alıntı: İşgal planlarım mı? Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin demedim ben bak yok öyle birşey
İhtiyar007 Üye BLooD_ReG' Alıntı: Kolay gelsin demedim ben bak yok öyle birşey Genişletmek için tıkla ... Hadi len editçi
BLooD_ReG' Alıntı: Kolay gelsin demedim ben bak yok öyle birşey Genişletmek için tıkla ... Hadi len editçi
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Hadi len editçi Genişletmek için tıkla ... Edit de neymiş ilk defa duydum
İhtiyar007 Üye BLooD_ReG' Alıntı: Edit de neymiş ilk defa duydum Genişletmek için tıkla ... Tabi tabi