habbuj Üye Konu Sahibi maxicepper16' Alıntı: abi adam benden çalıp çalıp koymuş ya modlar size sesleniyorum adam benden çalmış Genişletmek için tıkla ... senin konun bile yok be ben senden nasıl çalmış olabilirim kanıtlasana bilip bilmeden çalmış deme ayıp oluyo ha..
maxicepper16' Alıntı: abi adam benden çalıp çalıp koymuş ya modlar size sesleniyorum adam benden çalmış Genişletmek için tıkla ... senin konun bile yok be ben senden nasıl çalmış olabilirim kanıtlasana bilip bilmeden çalmış deme ayıp oluyo ha..
Aziz™ Üye eline sağlık kardeşim .. maxicepper16' Alıntı: abi adam benden çalıp çalıp koymuş ya modlar size sesleniyorum adam benden çalmış Genişletmek için tıkla ... alımışsa almış ne yapalım.. o temaları sende bir yerden aldın ne yani hepsini sen kendi elinlemi yaptında gelip burdan benden çaldı diyorsun ayıp denen birşey var yahu..
eline sağlık kardeşim .. maxicepper16' Alıntı: abi adam benden çalıp çalıp koymuş ya modlar size sesleniyorum adam benden çalmış Genişletmek için tıkla ... alımışsa almış ne yapalım.. o temaları sende bir yerden aldın ne yani hepsini sen kendi elinlemi yaptında gelip burdan benden çaldı diyorsun ayıp denen birşey var yahu..