Nef'i Üye enwer k' Alıntı: çalıştığım yerden gizli saklı tedirgin halde foruma girmenin ve mesaj yazmanın tadını eve gittiğimde alamıyorum Genişletmek için tıkla ... Eve git, başkasının telefonunu al onun telefonundan gir maxicep'e ( sana kızacak biri olsun) şimd sen düşüneceksin acaba gelecek mi, kızacak mı inan daha fazla zevk alacaksın
enwer k' Alıntı: çalıştığım yerden gizli saklı tedirgin halde foruma girmenin ve mesaj yazmanın tadını eve gittiğimde alamıyorum Genişletmek için tıkla ... Eve git, başkasının telefonunu al onun telefonundan gir maxicep'e ( sana kızacak biri olsun) şimd sen düşüneceksin acaba gelecek mi, kızacak mı inan daha fazla zevk alacaksın
xserhatx Üye internet cafeye git sınırsız açtır gir maxicepe sonra parayı ödemeden kaç yakalanırsan unutmuşum de
ismail Üye 'Enver'' Alıntı: çalıştığım yerden gizli saklı tedirgin halde foruma girmenin ve mesaj yazmanın tadını eve gittiğimde alamıyorum Genişletmek için tıkla ... Bence bi odayı iş yeri gibi yap balmumundan heykeller falan vsvs Neyse MAXİ HORT
'Enver'' Alıntı: çalıştığım yerden gizli saklı tedirgin halde foruma girmenin ve mesaj yazmanın tadını eve gittiğimde alamıyorum Genişletmek için tıkla ... Bence bi odayı iş yeri gibi yap balmumundan heykeller falan vsvs Neyse MAXİ HORT
Kiziltilki1 Üye hoooorttttttt. son mesajdan 8 saat gecmis konuyu ben hortlattim. Sonunda basardim. Bende bir konu hortlattim.
hoooorttttttt. son mesajdan 8 saat gecmis konuyu ben hortlattim. Sonunda basardim. Bende bir konu hortlattim.