Çok Berbat Gün olucak Bugün Deyip Mutlu Bir günle Günü Bitirenler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Çok Berbat Gün olucak Bugün Deyip Mutlu Bir günle Günü Bitirenler :)
Arkadaşlar bugün dedim ki, akşam olmaz... ALLAH'ya kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş derler

Bugün önemli bir gündü.... ve napıcam ne edicem diye cuma gününden pazartesinin stresini yaşıyordum.. aslına bakarsanız bendeki pazartesi stresi asla değil, sadece verilen bir işi bitirmekti...

neyse cumadan dediğim gibi strese bulandım ben... cumartesi oldu her geçen saat her geçen dakika beni yiyip bitiriyordu, Sırtımda sıkıntıdan sivilceler çıktı be o derece...

Neyse cumartesi akşamı oldu stres kat sayım iyice arttıı... nitekim pazar ve saatler geçiyor Bu @technoshark iyice çileden çıkıyor herkese kızıyor bağırıyor çağırıyor

Nitekim pazartesi oldu, sabah şirkete gittim. verilen iş için kendimi topladım ayarladım.. birşeyler yaptım kendi çapımda.. derken....Kütt !!! elektrikler gitmesin mi

Dedim Budur ya..... Ve Mutlu bir gün koca gün şişlide Cevahirde Cafede geçti (: Şimdi ise Buradayım... sizinde Başınıza Çok berbat bir gün geçicek hissine kapılıp güzel bir gün geçirdiğiniz oLdumu ?

Tepkiler: Burak, vapur dumanı ve y n s c n
Bizimde elektrikler yoktu iş yapamadık reis ya, ama ben pazartesi günlerini severdim

Konu Sahibi
Pazartesini bende seviyorum (: pazarteside yana sıkıntım falan yok ALLAH'tan yarında gelmiyecekmiş :P

Konu Sahibi
tamam nasıl olur yani onu alalım...

@ y n s c n olmadı şimdi

Tepkiler: vapur dumanı
geçen hafta periyodik muayenelere başlayacaktık.Yani 1676 çalışanın hepsi teker teker gelecek revire ve muayeneleri yapılacak,Aksiyonları varsa not edilecek bla bla bla.... neyse parmağım bi koptuuuu paat 1 ay raporu yapıştırdım..

pelın_

bıde kapıda kaldı

Tepkiler: technoshark ve vapur dumanı

pelın_

yazıkk

Konu Sahibi
kapıda kalan ? ben miyim (: esramı ?

parmağın tam mı koptu nedir bu bir izah etsen

Revengeful

Emekli Yönetici
Harika başladım berbat bitti

Konu Sahibi
Bende kapıda kaldımda . beni diyor sandım

pelın_

ben lafı ortaya attım işte

pazar günü berbat başladı berbat bitti bugun kötü başladı şimdi iyiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...