İpucu ÇOK ACİL YARDIM

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
ÇOK ACİL YARDIM
Arkadaşlar telefonu sarja taktığım da bi anda fark ettim pil sıcaklığı çok düşük sarj durduruldu diyor nedeni nedir bilen varsa acil cevap .

cihazın s4 I9505 Mİ ? Yoksa I9500 MÜ?

strk92

Üye
Cihazın şarj ve usb soketinin üzeinde metal bir plaka var o gevşemiş veya yerinden çıkmış olabilr ya da en kötü olasılıkla sarj ve usb boardu bozulmuş olabilir. Aynı sorundan muzdarip olan bir arkadaş daha vardı forumda yanlış hatırlamıyorsam konuları biraz araştırırsanız bulabilirsiniz

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
gt i9500 Arkadaşım .

Ya telefon sarj ediyordu şimdi böyle yaptı neden yaptı bilmiyorum sarj ediyor biraz telefon ısınınca daha sonra tekrar aynı sorun devam ediyor

strk92

Üye
Bende aynı telefonu kullanıyorum ancak bugüne kadar böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Sebebine gelince dediğim gibi olabilir garantili cihazsa servise götürmenizi tavsiye ederim

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Bende aynı telefonu kullanıyorum ancak bugüne kadar böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Sebebine gelince dediğim gibi olabilir garantili cihazsa servise götürmenizi tavsiye ederim

Telefon düzeldi eğer aynı sorun olursa götüreceğim.

strk92

Üye
Nasıl düzeldiğini yazarsanız aynı sıkıntıdan muzdarip diğer arkadaşlarda faydalanabilirler

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar pilim bozuldu kısaca sorun bu şu an şarj çok az gidiyor ve nedenini de biliyorum neden bozulduğunu

*#0228# yazdığım için bozuldu pil kalibrasyonu yaptım ama çok yaptım ondan

Servise götür pilin değerleri gereğinden fazla dusukse yenisini verirler

öyle yapcam kardeşim telefon sarjı normalde akşama kadar giderken şu anda günün yarısına kadar gidiyor
internet devamlı aciksa ve ekranı kullaniyorsan normal ama böyle bir durum söz konusu değil ise sarjinda sorun var dediğin gibi

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
internet devamlı aciksa ve ekranı kullaniyorsan normal ama böyle bir durum söz konusu değil ise sarjinda sorun var dediğin gibi

internet hep açık ekran da hep açıkken 23 saat sarj suresi 4.30 dk ekran süresi alıyordum şimdi ise sadece 2.30 dk ve kalibrasyon yapmadı hiç de aksine tamamen bozdu sakın denemeyin

internet hep açık ekran da hep açıkken 23 saat sarj suresi 4.30 dk ekran süresi alıyordum şimdi ise sadece 2.30 dk ve kalibrasyon yapmadı hiç de aksine tamamen bozdu sakın denemeyin
benim bu şartlarda ortalama 3,5 saat ekran suresi oluyor.
değişim yapmazlar gibime geliyor ama umarim istediğin gibi sonuclanir

Tepkiler: esmeran3
garanti boyuncu sınırsız değişim 4 üncüsünde ise telefon değişiyor direk
yani demek istedigim ilk seferde koşulsuz değişim icin davet vardi
bu sefer sen sorun var dediğinde…
onlarda herhangi bir anormallik yok değişim yapamayiz diyebilirler demek istemiştim

Tepkiler: esmeran3