doctorrr Üye lolaman' Alıntı: Rüyaların uzunluğu 10 saniyeyi geçmiyormuş sanırsam Genişletmek için tıkla ... hayır hatta bir saniyeliğine
lolaman' Alıntı: Rüyaların uzunluğu 10 saniyeyi geçmiyormuş sanırsam Genişletmek için tıkla ... hayır hatta bir saniyeliğine
spy ghost Üye lolaman' Alıntı: Rüyaların uzunluğu 10 saniyeyi geçmiyormuş sanırsam Genişletmek için tıkla ... 8 saniye sürüyor ama yaşanılan olayı düşündükçe kafam daha çok karışıyor
lolaman' Alıntı: Rüyaların uzunluğu 10 saniyeyi geçmiyormuş sanırsam Genişletmek için tıkla ... 8 saniye sürüyor ama yaşanılan olayı düşündükçe kafam daha çok karışıyor
StunnerDead Üye GuitaristBoy' Alıntı: jetlag uzun mesafe uçak yolculuklarından sonra uyku düzeninin tersine dönme olayına jetlag deriz(gündüz uyuma gece uyanık olma) şuan sydneydeyim ve çok kötü bir durumdayım Genişletmek için tıkla ... ben onu kayseride yaşıyorum akşam 6 da uyuyuorum gece kalkıyorum
GuitaristBoy' Alıntı: jetlag uzun mesafe uçak yolculuklarından sonra uyku düzeninin tersine dönme olayına jetlag deriz(gündüz uyuma gece uyanık olma) şuan sydneydeyim ve çok kötü bir durumdayım Genişletmek için tıkla ... ben onu kayseride yaşıyorum akşam 6 da uyuyuorum gece kalkıyorum