osmano5 Üye şunun yeni versiyonunu yapsalarda oynasak .d şimdi sneıjderi alcam ve 6 sezonu şampiyonluklarla geçircem Ultraslan Osman T. GALATASARAY - - - Eklendi - - - maxicep severek kullanıyorum bu siteyi kuran ve yöneten kim veyat kimlerse ellerine yüreklerine sağlık ..!
şunun yeni versiyonunu yapsalarda oynasak .d şimdi sneıjderi alcam ve 6 sezonu şampiyonluklarla geçircem Ultraslan Osman T. GALATASARAY - - - Eklendi - - - maxicep severek kullanıyorum bu siteyi kuran ve yöneten kim veyat kimlerse ellerine yüreklerine sağlık ..!
osmano5 Üye Ünal bşkanımz çılek alcm ddi ama meyve tabğı oldu gtti .d.d Drogba & Sneijder .d.d - - - Eklendi - - - chelseadn ucuza alıyorum Drogbayı ama sneıjdre ck ıstyolr .d.d zvkle transfr edyorm .d.d.d.d.d Hala çkmadmı bnun versynu ya,önizleme yapsaya blen bırı şunu ,
Ünal bşkanımz çılek alcm ddi ama meyve tabğı oldu gtti .d.d Drogba & Sneijder .d.d - - - Eklendi - - - chelseadn ucuza alıyorum Drogbayı ama sneıjdre ck ıstyolr .d.d zvkle transfr edyorm .d.d.d.d.d Hala çkmadmı bnun versynu ya,önizleme yapsaya blen bırı şunu ,
Kerengzer Üye Acil cevap lütfen yeniden edit yapmak istiyorum yardım Mesaj birleştirildi: 27 Mar 2020 Edit yapmak istiyorum yardım edermisiniz Mesaj birleştirildi: 28 Mar 2020 Lütfen🙏 Son düzenleme: 28 Mar 2020
Acil cevap lütfen yeniden edit yapmak istiyorum yardım Mesaj birleştirildi: 27 Mar 2020 Edit yapmak istiyorum yardım edermisiniz Mesaj birleştirildi: 28 Mar 2020 Lütfen🙏