UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Yoo düz Genişletmek için tıkla ... Powercam yukle Yada instagramda kamerya tikliyom arkada sorun yok one tiklayinca acilmiyo bile
Metalci Melek' Alıntı: Yoo düz Genişletmek için tıkla ... Powercam yukle Yada instagramda kamerya tikliyom arkada sorun yok one tiklayinca acilmiyo bile
Fatic Üye 4.3 sorunlu yine bende tel arama yapmıyor o yüzden 4.2ye döncem şimdi 2014_02_23_09_03 kerneli en stabili mi?
4.3 sorunlu yine bende tel arama yapmıyor o yüzden 4.2ye döncem şimdi 2014_02_23_09_03 kerneli en stabili mi?
romans78 Üye atlamış olabilirm.bluetoot dün ilk defa kullacaktım.sadece aktifleme kısmı var.cihaz arama yada diğer şıklar bulamadım.bu fonksiyn çalışmıyormuydu?(kernel 3,1 -ocak 5,cm 10.1)
atlamış olabilirm.bluetoot dün ilk defa kullacaktım.sadece aktifleme kısmı var.cihaz arama yada diğer şıklar bulamadım.bu fonksiyn çalışmıyormuydu?(kernel 3,1 -ocak 5,cm 10.1)
UpOneTR Üye bildirim gelince sembolun ustunde sayı niye yok mesela sms geldi sms sembolunun ustunde sayi olması gerek herkesde var bizde yok
bildirim gelince sembolun ustunde sayı niye yok mesela sms geldi sms sembolunun ustunde sayi olması gerek herkesde var bizde yok
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Tapatalkta oluyor google play de oluyor sms denemedim Genişletmek için tıkla ... bende hiç birinde olmuyo
Metalci Melek' Alıntı: Tapatalkta oluyor google play de oluyor sms denemedim Genişletmek için tıkla ... bende hiç birinde olmuyo