HakanSeven12 Üye Konu Sahibi fkcanbjk' Alıntı: Bunu yeni mi syluosun yenisi ckar die bekliorum 11i yuklememk icin ama yuklicm galiba Genişletmek için tıkla ... Ne biliyim her çıkanı yüklüyosun bunuda yüklersin dedim Full wipe yap
fkcanbjk' Alıntı: Bunu yeni mi syluosun yenisi ckar die bekliorum 11i yuklememk icin ama yuklicm galiba Genişletmek için tıkla ... Ne biliyim her çıkanı yüklüyosun bunuda yüklersin dedim Full wipe yap
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi fkcanbjk' Alıntı: Bnde twrp recovery yuklu strogeler harc hepsini wipe yapiyorum Genişletmek için tıkla ... Oke
fkcanbjk' Alıntı: Bnde twrp recovery yuklu strogeler harc hepsini wipe yapiyorum Genişletmek için tıkla ... Oke
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Hah?! Genişletmek için tıkla ... Cm iste la Niye gormuyo olabilir mantıken usb hata felan onlarada baktm yok etki etmiyo
Metalci Melek' Alıntı: Hah?! Genişletmek için tıkla ... Cm iste la Niye gormuyo olabilir mantıken usb hata felan onlarada baktm yok etki etmiyo
UpOneTR Üye fkcanbjk' Alıntı: Bence bnmle beraber sil bastan yukle hem yars yapalm kim dha once yuklicek diye :P Genişletmek için tıkla ... Vaktim yok
fkcanbjk' Alıntı: Bence bnmle beraber sil bastan yukle hem yars yapalm kim dha once yuklicek diye :P Genişletmek için tıkla ... Vaktim yok
Fatic Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Vaktim yok Genişletmek için tıkla ... Vaktin yoksa hafiza srununa czum bilamzsn
Sukut-u Hayal' Alıntı: Vaktim yok Genişletmek için tıkla ... Vaktin yoksa hafiza srununa czum bilamzsn
UpOneTR Üye fkcanbjk' Alıntı: Vaktin yoksa hafiza srununa czum bilamzsn Genişletmek için tıkla ... Cuma gunu miui yuklicem yeni guncelemeye bakym uzun sure kullanrm o daha sorumsuz
fkcanbjk' Alıntı: Vaktin yoksa hafiza srununa czum bilamzsn Genişletmek için tıkla ... Cuma gunu miui yuklicem yeni guncelemeye bakym uzun sure kullanrm o daha sorumsuz
Fatic Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Cuma gunu miui yuklicem yeni guncelemeye bakym uzun sure kullanrm o daha sorumsuz Genişletmek için tıkla ... Bencede cok sorumsuz bi rom o yzden cmye döndm
Sukut-u Hayal' Alıntı: Cuma gunu miui yuklicem yeni guncelemeye bakym uzun sure kullanrm o daha sorumsuz Genişletmek için tıkla ... Bencede cok sorumsuz bi rom o yzden cmye döndm