ClearBlack VIII by Attisx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ClearBlack VIII by Attisx
Featuring "Vision of Anna" icon pack, with 1500+ custom icons including support for 1300+ 3rd party UID's such as Opera, JoikuSpot, Kasvopus, Shazam, Tweetian, fMobi, ProfiMail, X-plore, Foursquare, TwimGo, Gravity, Sports Tracker, Tweetian, Angry Birds, and many more...

Ekli dosyalar

Tepkiler: arslanla, noss_bar, Ferzan ve 2 diğerleri

ANIL

Admin
Teşekkürler

Tepkiler: najanaja

sLeepLe

Üye
Teşekkürler kardeşim eline sağlık bu adam ne kadar renk varsa bu temanın o kadar renklisini çıkarcak heralde

asigsasi

Üye
teşekkürler dostum

Ferzan

Üye

yüklüyorum ama ayarlar-temalardan sectiğimde tema bozuk uyarısı veriyor.

sahip olduğum uygulamaların tamamımın ikonlarını değiştiren tek tema, çok teşekkürler abi

Tepkiler: noss_bar ve najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

rica ederim.

- - - Eklendi - - -

yüklüyorum ama ayarlar-temalardan sectiğimde tema bozuk uyarısı veriyor.

walla ben bu temayı sewmiyorum denemedim yani ama bi sorun olsa başka indirenler sölerdi heralde ve bi alt yorumda samet kardeşim sanırım kullanmış ve sorun yaşamamış bişey diyemicem.

- - - Eklendi - - -

sahip olduğum uygulamaların tamamımın ikonlarını değiştiren tek tema, çok teşekkürler abi

rica ederim kardeşim.

Tepkiler: noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
en sonunda tam istediğim tema bütün kullandığım uygulamaların simgeleri var yapanın ve paylaşının eline yüreğine sağlık teşekkürler

sLeepLe

Üye
ben dün flaş attım. modlama bölümünde kabuk tema diye bişey vardı ana temanın ikonlarını değiştiriyosun onu uyguladım flaşladıktan sonra tema yükledim ve her yüklediğim temaya tema bozuk dedi. Sende böyle bişey yaptın mı? cfw yükledin mi yüklediğin cfwde kabuk tema modu varsa ondan kaynaklanıyodur ya da her temada oluyo mu?

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
en sonunda tam istediğim tema bütün kullandığım uygulamaların simgeleri var yapanın ve paylaşının eline yüreğine sağlık teşekkürler

rica ederim kardeş güle güle kullan.

Tepkiler: noss_bar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...