Shay-Patrick-Cormac Üye Konu Sahibi clash of clans taşlar eksiye düştü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Daha önce böyle bi sorun yasayan oldumu arkadaslar
Shay-Patrick-Cormac Üye Konu Sahibi Yeni tas alincada eksi için gidiyor borç gibi aliyor tifazcik' Alıntı: hile falan yaptın mı Genişletmek için tıkla ... Evet neyse 5 insaatciyi aldim
Yeni tas alincada eksi için gidiyor borç gibi aliyor tifazcik' Alıntı: hile falan yaptın mı Genişletmek için tıkla ... Evet neyse 5 insaatciyi aldim
siepls13 Üye Shay-Patrick-Cormac' Alıntı: Yeni tas alincada eksi için gidiyor borç gibi aliyor Evet neyse 5 insaatciyi aldim Genişletmek için tıkla ... o nasıl oluyor ?
Shay-Patrick-Cormac' Alıntı: Yeni tas alincada eksi için gidiyor borç gibi aliyor Evet neyse 5 insaatciyi aldim Genişletmek için tıkla ... o nasıl oluyor ?
Shay-Patrick-Cormac Üye Konu Sahibi siepls13' Alıntı: o nasıl oluyor ? Genişletmek için tıkla ... Ne nasil oluyor
siepls13 Üye Shay-Patrick-Cormac' Alıntı: Ne nasil oluyor Genişletmek için tıkla ... nasıl yaptın yani