-
Konu Sahibi
-
evet arkadaşlar şimdiden uyarayım dedim bizim arkadaşın s5 i batarya bozuldu bildiğin bi sıkıntısı yoktu (clash oynayana kadar) ama clash'ı yükledikten sonra bizim arkadaş 3 saat aralıksız clash oynar hale geldi ve artık batarya bildiğin bozuldu yüzde 10'nu geçmiyor şar ne kadar şarj edersen et
zaten oynayanlar bilir clash çok şarj yiyen bir oyun annemin s4 minisinin bataryasıda kafayı yedi o yunu çok aralıksız oynayınca(pek bozulmadı ama clashı açmamla şarjın dakika başına yuzde 1 dusuyor) bende artık korktum g3 te oynamıyorum (pc de botla artık) ben uyarayım dedim bu oyunu aralıksız oynamayın bi mola verin telefon dinlensin öyle benden size bir tavsiye
Bende niye oyle birsey olmadi peki bazi cumalar okuldan geldigim gibi aksama kadar oynardim hemde.Adamın s3 neo'su bataryayı yaktı sen anlatıyosun ?
İnanbana benim bataryami bugune kadar tek isitan bazi lollipop romlariAdamın s3 neo'su bataryayı yaktı sen anlatıyosun ?
Benim başka bir oyunda yaşadığım sorunun aynısı.Uzak durmak lazım1 seneyi geçkin oynarım . Sorun bataryadan mı bilmem bataryam geçen sene azıcık şişti kapak basınç yapıp ekran camını öne fırlattı dokunmatik problemsizdi bataryayı köşeye ayırıp deji batarya aldım şu ana kadar da sıkıntı yok telefon note 3 . Bir gerçek var ağır oyunlar olsun clans olsun şarjı hızlı yiyor bu sadece clash of clans a özel birşey değil.
Bende dunden beri onu diyorum bulasma bence telefondan anlayan olsa zaten ne boyle konu acilir ne burda laf yapilir takma gec kardes ugrasdigina deymezOyun oynamakla bataryamı şişer yada bataryamı bozulur ALLAH aşkına yapmayın.
Uzun süre oynarsan görebilirsin.E bir denemen lazımOyun oynamakla bataryamı şişer yada bataryamı bozulur ALLAH aşkına yapmayın.
Aynen öyleevet arkadaşlar şimdiden uyarayım dedim bizim arkadaşın s5 i batarya bozuldu bildiğin bi sıkıntısı yoktu (clash oynayana kadar) ama clash'ı yükledikten sonra bizim arkadaş 3 saat aralıksız clash oynar hale geldi ve artık batarya bildiğin bozuldu yüzde 10'nu geçmiyor şar ne kadar şarj edersen et
zaten oynayanlar bilir clash çok şarj yiyen bir oyun annemin s4 minisinin bataryasıda kafayı yedi o yunu çok aralıksız oynayınca(pek bozulmadı ama clashı açmamla şarjın dakika başına yuzde 1 dusuyor) bende artık korktum g3 te oynamıyorum (pc de botla artık) ben uyarayım dedim bu oyunu aralıksız oynamayın bi mola verin telefon dinlensin öyle benden size bir tavsiye
Aynen öyleelektronik cihaz kullanan hemen hemen herkesin bildiğini düşünüyorum, böyle bir uyarıya(!) gerek yoktu
Aynen öylenote2 ile 6-7 ay oynadım ekran sürem bir saat düştü, ama 3saat falan açık tutmadım hiç
Tabisi kapasitenin içine edince 3 saatte dolan tel 2 saat 20dakikada doluyor, sarj performansı iyilesti:-) Yıllardır telefonda oyun oynuyorum zaten clash of clans ve dominations da oynuyorum şarj yada batarya performansında bi sorun yok. O cihazla iligili bir durumdur oyun, uygulamayla alakası yok.
Ama anlatamazsın ..Tabisi kapasitenin içine edince 3 saatte dolan tel 2 saat 20dakikada doluyor, sarj performansı iyilesti
Yok daha 60 tl vermemBataryanız patlasın emi :-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?