Çinliler olayı kopardı :D 3 hatlı cep Telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Çinliler olayı kopardı :D 3 hatlı cep Telefonu
Kullandığı tüm GSM hatlarını aynı anda açık tutmak ve kullanmak isteyen cep telefonu kullanıcıları için Çin'den iyi haber. Türkiye'deki üç hattı da aynı anda kullanabileceğiniz üç hatlı cep telefonlarının Türkiye'ye gelmesi an meselesi

Türkiye'de çift kartlı cep telefonları hızla yayılırken, üç SIM kartlı telefonların ayak sesleri duyulmaya başladı. Uzakdoğuda üretilen bu telefonlar henüz ülkemize giriş yapmadı, ancak ilk üç kartlı telefonu getiren şirketin rakiplerinden bir adım öne geçeceğine kuşku yok.

Dünyanın üretim üssü Çin'de üç SIM kartlı telefonların üretim ve dağıtımına başladı. Alibaba.com veya Madeinchina.com adresinden bu telefonların üretimini yapan şirketlerle direkt temas kurarak, özel siparişle üretim yaptırmak mümkün.

EN AZ 50 SİPARİŞ KABUL EDİLİYOR

Dünyanın en çok ziyaret edilen bu e-ticaret sitelerinde, “three sim” şeklinde arama yaparsanız, Türkiye'deki tüm operatörlerin hatlarını aynı anda aktif olarak size kullandıracak telefonları görebilirsiniz. Siparişe özel ve şirketinizin logosuyla üretin yapan şirketler genellikle, en az 50 adet sipariş kabul ediyor.

Türkiye'de birden çok hat kullanma ihtiyacı; numara taşınabilirliğinin gecikmesi, fiyat tarifelerindeki fiyat farklılıklar ile iş ve özel numaraları aynı anda aktif tutma ihtiyacından kaynaklanıyor. Birden fazla telefon taşımanın güçlüğü de çift hat pazarını büyütüyor.

ycg35

Üye
avea turkcell vodafone gelsin türkiyeye 3 ünüde kullanırım şimdilik ikisi var

Tec/-/no

Üye
çinin yaptığından hayır gelmez :P

ardesa

Üye
kaç paradır acaba_?

Konu Sahibi
haklısın çinliden korkacaksın ^^

safakk

Üye
oh be olaya gel yav ben daha bi tanelisini zor buluyoruz adamlar 3 lüsünü yapmış yaw

GuNSTuR

Üye
yakında 4 hatlısınında cıkartırlar

acemi26

Üye
3 hattı bırakın daha 1 tanesi zor çalıştırıyolar

CanceR

Üye
çin işi japon işi tak fişi bitir işi çin malından hayır gelmez 3 gün sonra biter işi

furkano

Üye
YUh ya 3 hatlı telefonmu olur çinliler yakında bizide kopylayacak diye çok korkuorum o yüzden hiç bir siteye kendi resmimi koymuyorum Ne olur ne olmaz Bide durduk yere mirasa birini eklemeyelim

zerbu

Üye
2 hatlıyı tam anlamıyla becersinler de 3 hatlısı onların olsun

farbi

Üye
Çin malı işe yaramaz diyen arkadaşlara soruyorum herhalde çoğumuzun evinde bilgisayar var acaba içini açıpta baktıkmı paraçalarına tek tek.Neredeyse hepsi çin malı.

exe1454

Üye
3 sım aynı anda süper

çin malı alınmaz 3 hattıda takarsın telefon yanar olan hatlara olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...