ibonline Üye kac para olur bu teller w800ün dörtte biri fiyatına ise 250 ytl iyi be gercekten iyi fiyat ama Türkiyeye gelmezki
kac para olur bu teller w800ün dörtte biri fiyatına ise 250 ytl iyi be gercekten iyi fiyat ama Türkiyeye gelmezki
emreakcali Üye antep dede baslarlar yakinda 185 ytl ye aldigim ayakkabinin aynini yapiyolarmis antep te arkadasim almis allahima fark yok ( cin lilerden de iyi yapar bizim kiler güveniyorum antepli arkadaslara
antep dede baslarlar yakinda 185 ytl ye aldigim ayakkabinin aynini yapiyolarmis antep te arkadasim almis allahima fark yok ( cin lilerden de iyi yapar bizim kiler güveniyorum antepli arkadaslara
tatar_ramazan Üye sanayide çin malları ucuz olur ama sağlam olmaz yani bir veya iki kere kullanırsın sonra kırılır acaba bu telefonda iki görüşme yaptıktan sonra çöküyor mu
sanayide çin malları ucuz olur ama sağlam olmaz yani bir veya iki kere kullanırsın sonra kırılır acaba bu telefonda iki görüşme yaptıktan sonra çöküyor mu
zoom Üye sony ericsson adıyla değilki başka bir adla üretiliyor bence aynı olamaz içerik ve kalite olarak zaten kalitesiz olduuğ kesin
sony ericsson adıyla değilki başka bir adla üretiliyor bence aynı olamaz içerik ve kalite olarak zaten kalitesiz olduuğ kesin
Gokhan43 Üye 1. si kesinlikle aynı kalitede değildir. 2. si fotoğraf bakımından kötüdür. 3. sü ses hiç aynı değildir bence.Çünkü Megabass™ Sony'nin patentli ürünüdür.Aynısını yapamazlar. 4. sü ben bunlardan hiç birini almazdım
1. si kesinlikle aynı kalitede değildir. 2. si fotoğraf bakımından kötüdür. 3. sü ses hiç aynı değildir bence.Çünkü Megabass™ Sony'nin patentli ürünüdür.Aynısını yapamazlar. 4. sü ben bunlardan hiç birini almazdım
RockFord Fosgate Üye walla+1 bende boyle dusunuyorum ama ses dısında cok kotu olacagını dusnmuyorum+fıyatı annormal ucuz!!!
walla+1 bende boyle dusunuyorum ama ses dısında cok kotu olacagını dusnmuyorum+fıyatı annormal ucuz!!!