seyhan_47
Üye
zaten tek cazip eden tarafı fiyatı ve tv özellikleri birde yüksek ses işte.ama bunlarıda diğer telefon firmaları yapmıyor yapsa bile faiş fiyata veriyorlar
ya şimdi yiğidi öldür hakkını ver demişler çin malı telefonların malzeme ve dayanıklılık bakımından kötü ama tv ve sesine laf ettirmem hangi firma bu denli ürün yaptıta 150-200 tl satıyor
ya dostum geç bu radyasyon frekans ayağını walla bendeki çok güzel çekiyodu bir izlemeye 4 saat aralıksız izledim çekmiyor diyenler demekki daha önceden kullanmamış herhalde kulaklıktan dinlersen çızırtı yok birde sağlık diyorsun asgari ücretin 546 tl olduğu bir ülkede yaşıyoruz o özellikte bir nokia telefon 700-800 tl adam nasıl alsın saçmalıyorsun 100-150 tl alıyor işte ha sen çok zenginsen o ayrı mesele
anlıyorum kardeş seni toplumun sağlığını düşünüyosun ama bu cihazlar adamı bir ayda kanser etmez herhalde zaten bu telefonun ömrü taş çatlasa 1 yıl onun için gereksiz endişe ona kalırsa tüplü bilgisayar monitörü,tüplü televizyonlar ve sayamayacağım bir sürü elektronik alet radyasyon yayıyor telefonun radyasyonu devede kulak kalır takma kafana bunları
arkadaşlar ben çin malı telefon almak istiyorum ama henüz karar veremedim başta orite KN-A75D hoşuma gitti şarzı oldukça uzun dayanıyor sağlamlığını kullanan arkadaşımdan biliyorum ama Digiphone DG67'nin Wi-fi özelliği olması çok işime yarar diye düşünüyorum ve tasarımı daha şık siz tercihlerinizi hangi yönde yapardınız bilgisi olan lütfen paylaşsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?