Kardeş o zamanda garanti gidiyo o sıkıntı işte. Peki root atsam, benim cihaza uygun (I8200Q) cwm rom felan yok. Programla root atiliyo. Root atsam, geri stock rom yuklesem root gider heralde. , sence ?
rootsuz çalışıyor. eskiden öyle değildi ama artık çalışıyor. google play'de uygulamanın açıklamasında yazıyor.
benim tabletim rootsuz ama greenify yüklü.
ayrıca greenify uygulamaları dondurmaz sadece uyutur. uygulamayı dondurduğun kullanamazsın kullanmak için "defrost" yapman yani çözmen gerekli. bu işlem için root gerekli.
greenify'de ise "hibernate" oluyor. yani uygulamanın arka planda çalışmasını engelliyor.
Kardeş o zamanda garanti gidiyo o sıkıntı işte. Peki root atsam, benim cihaza uygun (I8200Q) cwm rom felan yok. Programla root atiliyo. Root atsam, geri stock rom yuklesem root gider heralde. , sence ?
Bu s3 mininin i8200q olan modeli. Knox felan yok ama bootloader kilidi var diyolar. Ne kadar dogrudur bilmiyorum ama bende bootloaderden anlamiyorum. Napsamki
Suanda root atmadan greenify i yükledim. Uygulamalarının hepsini dondurdum, telefon süper hızlandı. Iyi oldu bu. Hele bide root atmış olsam felaket bisey olcak heralde. Sağolasın.