Chrome Set Toggle Widget Unsigned

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Chrome Set Toggle Widget Unsigned
Chrome Set Toggle Widget

Ekli dosyalar

Tepkiler: AHMED..., Ferzan ve ahmetyilmazas4

fayzteck

Üye
Teşekkürler.

Tepkiler: najanaja
teşekkürler ama bunları yüklemeden önce orjinal widgetin yedeğini alabilme şansımız varmı ?

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama bunları yüklemeden önce orjinal widgetin yedeğini alabilme şansımız varmı ?

daha önce widget yüklemişmiydin çünkü orjinalde bu widgetler telde yok başka paylaşımlarada bakabilirsin bunlar sonradan yükleniyor.

daha önce widget yüklemişmiydin çünkü orjinalde bu widgetler telde yok başka paylaşımlarada bakabilirsin bunlar sonradan yükleniyor.

biliyorum ama ben sadece wireless widgetini yükleyeceğim. bildiğin gibi wireless widgeti orjinalde var.

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum ama ben sadece wireless widgetini yükleyeceğim. bildiğin gibi wireless widgeti orjinalde var.
onları göstermelik koymuşlar kardeş onlar farklı bunlar temayla uyumlu sağdaki 5 widget var ben başka yerden bu şeffafı mif olarak bulmuştum ama sanırım sis yok onu nasıl değitiriyorlar merak ettim çünkü wireless rom yani z de oraya işlem yapılamıyo onu değiştirmenin yolunu bi bulsam diğer hepsini siyah şeffaf yaptım bi tek wireless kaldı.

jatvalca

Üye
emeğe saygı teşekkürler

anladım kardeş yinede teşekkürler

emeğine sağlık mavisi güzelmiş

Nextman

Emekli Yönetici
teşekkürler paylaşım için

AHMED...

Üye
teşekkür ediyorum kardeşim aynı zamanda widget problemim vardı onu da bu konun sayesinde hallettim çok Saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...