najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler.
teşekkürler
teşekkürler ama bunları yüklemeden önce orjinal widgetin yedeğini alabilme şansımız varmı ?
daha önce widget yüklemişmiydin çünkü orjinalde bu widgetler telde yok başka paylaşımlarada bakabilirsin bunlar sonradan yükleniyor.
onları göstermelik koymuşlar kardeş onlar farklı bunlar temayla uyumlu sağdaki 5 widget var ben başka yerden bu şeffafı mif olarak bulmuştum ama sanırım sis yok onu nasıl değitiriyorlar merak ettim çünkü wireless rom yani z de oraya işlem yapılamıyo onu değiştirmenin yolunu bi bulsam diğer hepsini siyah şeffaf yaptım bi tek wireless kaldı.biliyorum ama ben sadece wireless widgetini yükleyeceğim. bildiğin gibi wireless widgeti orjinalde var.
onları göstermelik koymuşlar kardeş onlar farklı bunlar temayla uyumlu sağdaki 5 widget var ben başka yerden bu şeffafı mif olarak bulmuştum ama sanırım sis yok onu nasıl değitiriyorlar merak ettim çünkü wireless rom yani z de oraya işlem yapılamıyo onu değiştirmenin yolunu bi bulsam diğer hepsini siyah şeffaf yaptım bi tek wireless kaldı.
emeğe saygı teşekkürler
anladım kardeş yinede teşekkürler
emeğine sağlık mavisi güzelmiş
teşekkürler paylaşım için
teşekkürler
teşekkür ediyorum kardeşim aynı zamanda widget problemim vardı onu da bu konun sayesinde hallettim çok Saol
teşekkürler gayet hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?