cm0091 Üye Safari hizli midir bilemicem ama chrome kesinlikle yeterince hizli ve asiri kullanisli elimn altinda uzun zaman rakipsiz olacagindan eminim
Safari hizli midir bilemicem ama chrome kesinlikle yeterince hizli ve asiri kullanisli elimn altinda uzun zaman rakipsiz olacagindan eminim
FlaxLy Üye internette takılmak için 1. favorim Sonuna kadar Safari... Flash desteği olan 2. sıradaki favorim : Skyfire Chrome'da ise sesli arama desteği oldugu için çok nadir kullanıyorum. ---------------------- s3'e ise laf yok telefon komple iyi
internette takılmak için 1. favorim Sonuna kadar Safari... Flash desteği olan 2. sıradaki favorim : Skyfire Chrome'da ise sesli arama desteği oldugu için çok nadir kullanıyorum. ---------------------- s3'e ise laf yok telefon komple iyi
15097 Üye FlaxLy' Alıntı: internette takılmak için 1. favorim Sonuna kadar Safari... Flash desteği olan 2. sıradaki favorim : Skyfire Chrome'da ise sesli arama desteği oldugu için çok nadir kullanıyorum. ---------------------- s3'e ise laf yok telefon komple iyi Genişletmek için tıkla ... android'de değil iphone'dayız - - - Eklendi - - - FlaxLy' Alıntı: internette takılmak için 1. favorim Sonuna kadar Safari... Flash desteği olan 2. sıradaki favorim : Skyfire Chrome'da ise sesli arama desteği oldugu için çok nadir kullanıyorum. ---------------------- s3'e ise laf yok telefon komple iyi Genişletmek için tıkla ... android'de değil iphone'dayız
FlaxLy' Alıntı: internette takılmak için 1. favorim Sonuna kadar Safari... Flash desteği olan 2. sıradaki favorim : Skyfire Chrome'da ise sesli arama desteği oldugu için çok nadir kullanıyorum. ---------------------- s3'e ise laf yok telefon komple iyi Genişletmek için tıkla ... android'de değil iphone'dayız - - - Eklendi - - - FlaxLy' Alıntı: internette takılmak için 1. favorim Sonuna kadar Safari... Flash desteği olan 2. sıradaki favorim : Skyfire Chrome'da ise sesli arama desteği oldugu için çok nadir kullanıyorum. ---------------------- s3'e ise laf yok telefon komple iyi Genişletmek için tıkla ... android'de değil iphone'dayız
wade_flash.3 Üye Aslına bakacak olursak pek bir hız farkı gözlemlenmeyebilir ancak kullanım ve güzellik olarak Chrome derim. Chrome Safari'den bir adım önde.
Aslına bakacak olursak pek bir hız farkı gözlemlenmeyebilir ancak kullanım ve güzellik olarak Chrome derim. Chrome Safari'den bir adım önde.
15097 Üye wade_flash.3' Alıntı: Aslına bakacak olursak pek bir hız farkı gözlemlenmeyebilir ancak kullanım ve güzellik olarak Chrome derim. Chrome Safari'den bir adım önde. Genişletmek için tıkla ... Telefonda mı?
wade_flash.3' Alıntı: Aslına bakacak olursak pek bir hız farkı gözlemlenmeyebilir ancak kullanım ve güzellik olarak Chrome derim. Chrome Safari'den bir adım önde. Genişletmek için tıkla ... Telefonda mı?
15097 Üye samety500' Alıntı: opera veya chrome - - - Eklendi - - - opera android de çok iyi bir tarayıcı Genişletmek için tıkla ... android'i karıstırma ios'ten bahsediyoruz suan.
samety500' Alıntı: opera veya chrome - - - Eklendi - - - opera android de çok iyi bir tarayıcı Genişletmek için tıkla ... android'i karıstırma ios'ten bahsediyoruz suan.
wade_flash.3 Üye 15097' Alıntı: Telefonda mı? Genişletmek için tıkla ... Tabi ki mobil cihazlardan bahsediyorum arkadasım
15097' Alıntı: Telefonda mı? Genişletmek için tıkla ... Tabi ki mobil cihazlardan bahsediyorum arkadasım