Chrome & Dolphin & Firefox

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sek00

Üye
    Konu Sahibi
Chrome & Dolphin & Firefox
Arkadaşlar şimdi hangisi daha avantajlı. kafam karıştı. Chrome hızlı ve basit yapısıyla güzel ama flash desteği yok ve hafıza da çok yer kaplıyor. Firefox yeni sürümü güzel ama chrome indirilenler sıralamasında daha yüksekte. Dolphin de 1. sırada ama dolphin hiç kullanmadım. Dolaşırken yabancılık çekmek istemiyorum. Sizce hangisi ? ve neden?

bana flash pek gerek olmadığı için chrome. eğer flasha ihtiyacın varsa dolphin de güzeldir

FeC!

Üye
3ünüde kullandım. En hızlısı Dolphin. Firefox ta iyi ama Dolphin en iyisi...

Türe

Üye
Chrome tercihimdir burda. Ama galaxy s2 kullananlara tavsiyem 4.0.4'e güncellesinler ve orj. tarayıcı kullansınlar masaüstünden farkı yok

sek00

Üye
    Konu Sahibi
chrome diyen arkadaşlar. Bir kaç gün geçtikten sonra uygulama 60 mb oluyor. Verileri silsen de tekrar uğraşıyorsun. omu me yapacağız.

Türe

Üye
Tepkiler: FeC! ve sek00

Mobilator

Emekli Yönetici
Bana chrome iyi gibi geldi ve portaldaki değişen sayfalarıda hızla gösterdi. O bölüm flash tabanlı değilmi?

kendi adıma konuşuyorum 60 mb pek fazla değil

noss_bar

Emekli Yönetici
seçeneklerde yok ama bir üstteki arkadaşın dediği gibi mobilde ve aylık cep paketlerde opera mini wifi ve 3g de opera mobile masaüstünde chrome ve firefox tek geçerim

klongs

Üye
ben chromeu daha çok seviyorum tarayıcı senkranizasyonu süper ve önceden girdiğin sayfaları kaydedip girince kaldığı yerden açıyor dolphin daha hızlı ama dolphinde aradıklarımı bulamadım tel eksiği flash flashada ihtiyacım olduğu zaman kendi tarayıcısını kullanıyorum

Telefondan net hızı olcen siteleri kullanarak hangisi daha hızlı gorebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...