ChokoCooky font.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alın bunu kullanın. Font zoomer ve power buttons uyumlu.
kardeş eklenti şeklinde paylaşabilirmisin mobilde sorun var mediafirede

---------- Eklendi @ 22:13:11 ---------- Yazıldı @ 21:58:03 ----------

Alın bunu kullanın. Font zoomer ve power buttons uyumlu.
kardeş eklenti şeklinde paylaşabilirmisin mobilde sorun var mediafirede

Bu fonta bayıldım.Yalnız saat yazısı biraz kaydı.O da çok sorun değil Teşekkürler.

chem!

Üye
arkadaşlar bu yazı şekillerini bellede nasıl kullanabiliirim telefonum hackli fakat nasıl yapıcağım konusunda bir bilgim yok ?

Tamamdır fontzoomer denilen programla hallediliyormuş Kurcalayınca buldum Saygılar.

c data fontzoomer icine atinca program acilmiyor neden ?

---------- Eklendi @ 16:26:18 ---------- Yazıldı @ 16:18:49 ----------

yeni paylasilani da attim bu sefer fontzoomerda yazilar kare kare oldu

Konu Sahibi
Kac defa diyecegim? Bu fontu c data fontzoomer a degil c fontzoomer a atinca calisiyor dinleyen yok ki

Tepkiler: genciletisimci
    Konu Sahibi
bir arkadasa 5 defa söylememe rağmen ısrar ediyordu c data fontzoomer a atmakta. sonra da font hatalı falan dedi sinirimi bozdu seninle alakalı değil

ben c data font zoomer a attım çalıştı

sen bi foto koyda görelim o zamn dostum boş keseden sallamakla olmuyo.denemesek haklısın dicemde deniyoruz heralde kimsenn emeğne gölge düşürmek deil nyetmz

arkadaşlar incinat arkadaşın verdiği çalışıyor.rardan xplore ile deil winrar prosuyla çıkartın.çalıştığını göreceksiniz.incinat a teşekkürler iyi forumlar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
fakat türkçe karakterleri tam desteklemiyor bauhausa geri döndüm

özür dilerim yanlış yazmışım Türkçe karakterler değil bazı simgeleri desteklemiyor. Mesela alfasayısal tuş takımında 0 tuşunda kare şeklinde bi simge çıkıyor * tuşuna basınca da iki tuş da aynı şekilde

Konu Sahibi
türkçe karakter destekliyor ss atabilirim

koray777

Üye
fontzoomerle font değiştirdiğimizde altyazılar siyah oluyor buna bi çözüm var mı arkadaşlar?

evet destekliyo türkçe karakter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...