yusufguc Üye memoli79' Alıntı: paylaşım için teşekkürler videodaki gibi telefon ekranını bilgisayar ekranında görmek için hangi programı kullanabiliriz. Genişletmek için tıkla ... Tv kablosu var onu satın almalısın.
memoli79' Alıntı: paylaşım için teşekkürler videodaki gibi telefon ekranını bilgisayar ekranında görmek için hangi programı kullanabiliriz. Genişletmek için tıkla ... Tv kablosu var onu satın almalısın.
everest11 Üye Konu Sahibi patdon bende resmi nası açabiliriz anladım evet tv kablosuyla yapabilirsin bende kutudan cıkmadı
Samsunspor Emekli Yönetici romaz' Alıntı: arkadaslar acele cevap beklıyorum sertıfıkaldım olmadı gene guncellestırme hatası verıyor anlamadım --------------- Ekleme --------------- buldum sorunu telefonumda mobil paint yukluydu onunla cakıstıgından guncellestırme hatası verıyormus sımdı mobıl paint uygulamasını kaldırdım ve sorunsuz yukleme yaptı suan calısıyor Genişletmek için tıkla ... banane001' Alıntı: telefonum V50 fakat yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum yükleyemiyorum .. Genişletmek için tıkla ... bir önceki sayfada arkadaşımız yazmış çözümü !
romaz' Alıntı: arkadaslar acele cevap beklıyorum sertıfıkaldım olmadı gene guncellestırme hatası verıyor anlamadım --------------- Ekleme --------------- buldum sorunu telefonumda mobil paint yukluydu onunla cakıstıgından guncellestırme hatası verıyormus sımdı mobıl paint uygulamasını kaldırdım ve sorunsuz yukleme yaptı suan calısıyor Genişletmek için tıkla ... banane001' Alıntı: telefonum V50 fakat yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum yükleyemiyorum .. Genişletmek için tıkla ... bir önceki sayfada arkadaşımız yazmış çözümü !
banane001 Üye Samsunspor' Alıntı: bir önceki sayfada arkadaşımız yazmış çözümü ! Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.diğer sayfalara hiç bakmamıştım.Şimdi oldu.
Samsunspor' Alıntı: bir önceki sayfada arkadaşımız yazmış çözümü ! Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.diğer sayfalara hiç bakmamıştım.Şimdi oldu.