CHD Climb Racing [TR]

Konu Sahibi
CHD Climb Racing [TR]
Arkadaşlar birçoğunuz oynamıştır. Google Play da 1.000.000+ İndirmeye sahip olan Hill Climb Racing i editledim.

Versiyonu 12.0.0 dır.

Yeni Özellikler :

-Türkçe Yama
-Araçlar
-Tema
-Benzin kaldırıldı. Yerine Pil geldi
-Adamın şapkası ve yüzü

Değişmeyenler

-Bölümler

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Resimler :

Lütfen Yorum Yapmayı Unutmayınız.

Link :

Son düzenleme:
Tepkiler: en-sel, mürteza16, aşikar53 ve 1 kişi daha
Öncelikle teşekkürler.Ama kurallar geregi konu başlıga versiyon bilgisi eklemenizi istiyorum aksi taktirde konunun kilitlenme ihtimali olabilir

smh60

Üye
Başarılı buldum kardeşim teşekkürler sadece hız göstergesinin arkaplanını beğenmedim

Konu Sahibi
Hill climb racing in v12.0.0 ını editledim. Ama bu benim çıkardığım oyunun sürümü v1.0

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Hayır mod yok Modu v2.0 ile birlikte getireceğim. Yeni sürüm için Takipte Kalınız.Adminler konu ismini bir değiştire bilir mi ? CHD Climb Racing [TR] [v1.0]

Tepkiler: soyupakhasan
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için Teşekkür Ederim. Teşekkür Edenler +Beğen Lütfen.

xdesk61

Üye
Modlusunu oynamak istiyorsanız yapmanız gereken önce 12.0.0 sürümün modlusunu indirip kurun sonra Cengiz Han Doğan arkadaşın apk dosyasını indirip kurun ama modlu indirdiginizi kaldırmadan onun üstüne kurun böylelikle modlu oynayabilirsiniz oyunu.

Tepkiler: soyupakhasan
    Konu Sahibi

Evet aslında bu şeklidede Mod Yapmış Olursunuz.

Konu Sahibi
Arkadaşlar biraz sabırlı olursanız v2 yi çıkartıcam bu sefer grafiklerde bayağı bir gelişme olacak ve bunda olduğu gibi türkçe karakter sorunu ortadan kaldırılacak %100 türkçe olucak.

Tepkiler: mürteza16