arkadaşLar bn hafıza kartını biçimlendirdim ve font ayarı yapıcam ama """ resource""" klasörü hafıza kartım da yok neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
arkadaşLar bn hafıza kartını biçimlendirdim ve font ayarı yapıcam ama """ resource""" klasörü hafıza kartım da yok neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
yalnız şöyle birşey söyleyeyim Comic Sans MS İnce/Kalın fontu tam destek sağlamıyor mesaj yazarken 0 tuşundaki simge çıkmıyor ayrıca simge ekleme menüsünde son 2 simge çıkmıyor ben bu simge ekleme menüsündeki son 2 simgeyi font editör programı ile ekleyip görüntülemeyi başardım ama 0 tuşundaki boşluk bırakma işaretinin çıkmasını sağlayamadım bir türlü
kardeşim benzer bir sorun bende şöyle var yazıda yada herhangi kasma felan gibi bi sorun yok yalnızca sembol destekleimyor ben windowsun fontunu kullanarak yaptım comic sans çokta hoş durdu deiştirmek te istemiyorum simge yerine kutucuk çıkıyorbu nu ne yaptın sen düzelttinmi yoksa deiştirdinmi cvp verirsen sevinrim şimdiden tşkkrler . . .