Skymich Üye desparado006' Alıntı: Nasıl yaptın hatayı düzelttin Genişletmek için tıkla ... .ajr'ın içinde dosya vs. şeyler eksikti tamamladım
desparado006' Alıntı: Nasıl yaptın hatayı düzelttin Genişletmek için tıkla ... .ajr'ın içinde dosya vs. şeyler eksikti tamamladım
Skymich Üye desparado006' Alıntı: Nasıl tamamladın neyin eksik olduğunu nasıl anladın Genişletmek için tıkla ... ben o oyunu çok istiyordum. ben bişeyi kafaya taktımmı onu yapmak isterim. tam 1 günümü aldım kurcaladaım birşeyler yaptım sonunda yaptım. sende meraklıysan kurcalarsan yaparsın.
desparado006' Alıntı: Nasıl tamamladın neyin eksik olduğunu nasıl anladın Genişletmek için tıkla ... ben o oyunu çok istiyordum. ben bişeyi kafaya taktımmı onu yapmak isterim. tam 1 günümü aldım kurcaladaım birşeyler yaptım sonunda yaptım. sende meraklıysan kurcalarsan yaparsın.
paul pierce Üye abi . Oyunu yapmissiniz ama nasil indircem. PM falan diyo . Oyunun resminin altına link'ini koysanız sevinirim.
abi . Oyunu yapmissiniz ama nasil indircem. PM falan diyo . Oyunun resminin altına link'ini koysanız sevinirim.